Welkom bij

Partners

VMware is marktleider in oplossingen voor virtualisatie en cloud-infrastructuur waarmee ondernemingen succesvol kunnen zijn in het tijdperk van cloud computing. VMware helpt bedrijven bij de transformatie van de manier waarop ze IT-resources bouwen, afleveren en consumeren, op een evolutionaire manier die is afgestemd op de specifieke behoeften van het bedrijf.

Gerelateerde links:

Met marktleidende technologieën op het gebied van cloud, samenwerking, netwerken en virtualisatie maakt Citrix mobiel werken en cloudservices mogelijk, waarmee wereldwijd 260.000 organisaties hun complexe enterprise-IT eenvoudiger en beter toegankelijk maken.

Gerelateerde links:

Amazon Web Services (AWS) levert een zeer betrouwbaar, schaalbaar en kosteneffectief infrastructuurplatform in de cloud aan honderdduizenden ondernemingen in 190 landen wereldwijd. Vanuit datacenters in de Verenigde Staten, Europa, Singapore en Japan worden bedrijven uit alle sectoren bediend.

Gerelateerde links:

Als Microsoft Independent Software Vendor (ISV) heeft Bitdefender toegang tot de nieuwste technologie, marktkansen en resources voor sales en marketing. En als original equipment manufacturer (OEM) met de Microsoft OEM-competentie heeft Bitdefender aangetoond hoogwaardige oplossingen te kunnen ontwerpen en leveren die zijn geoptimaliseerd voor het Microsoft-platform.

Gerelateerde links: