Bitdefender

PARTNER ADVANTAGE NETWORK

 • Als beste geteste technologie. De favoriet van de experts.
 • Samen werken. Gemakkelijk, eenvoudig en zonder moeite
 • Levenslange verlenging en beschermde omzet.
Al partner? Tijd om geld te verdienen
Op zoek naar een businesspartner?
Gebruik onze Partnerzoeker.

Toegekend door de beste auditors

Aanbevolen door onze partners

America
Verenigde Staten(4 Video's)
Brazilië(1 Video)
Europe
Oostenrijk(1 Video)
Tsjechië(1 Video)
Duitsland(4 Video's)
Nederland (3 Video's)
Spanje(3 Video's)
Zwitserland(1 Video)
Verenigd Koninkrijk(4 Video's)
Asia
Thailand(1 Video)
WAAROM PARTNER WORDEN

MET BITDEFENDER

Met de unieke benadering van Partner Advantage Network kunnen ondernemingen hun beveiliging hervormen om de hedendaagse uitdagingen beter het hoofd te bieden.
Nog niet overtuigd?

Lees hieronder over de andere voordelen van Bitdefender PAN

WAAROM PARTNER WORDEN

MET BITDEFENDER

Het Bitdefender Partnerprogramma volgt een unieke aanpak, waardoor onze businesspartners profiteren van hoge winsten, accountbescherming en campagnes voor het genereren van nieuwe leads. De samenwerking is gebaseerd op het verkopen van unieke en als beste geteste producten, geholpen door effectieve support en tools.

1 aangemerkte technologie.
De favoriet van de experts.

Bekroonde beveiliging. Beproefde kwaliteit

‘s Werelds beste kwaliteit blijft niet onopgemerkt. Elk jaar opnieuw wint Bitdefender de meest gewilde prijzen in de beveiligingssector. Onze excellente reputatie wordt gecertificeerd door experts en opgemerkt door de media en het grote publiek.

Samen werken. Gemakkelijk, eenvoudig en zonder moeite

Altijd op de hoogte

We werken altijd aan het verder verbeteren van onze producten en tools en we weten dat onze partners hiervan op de hoogte willen blijven. We luisteren naar onze partners, we vertrouwen ze en we stellen hun feedback op prijs. Dankzij onze communicatiesystemen hoeven onze partners nooit meer iets te missen.

Levenslange verlenging enbeschermde omzet.

Gegarandeerde beloning van prestaties

Een belangrijk onderdeel van onze filosofie is dat blijvend succes vanzelf volgt wanneer goede resultaten direct en genereus worden beloond. Daarom ontvangen onze partners hoge marges en bonussen wanneer ze uitzonderlijke prestaties leveren.

 • Toonaangevende technologie. Gemakkelijk te implementeren

  Als Bitdefender-partner verkoopt u GravityZone, de unieke beveiligingsoplossing die de totale kosten voor de beveiliging van eindpunten in fysieke, gevirtualiseerde en cloudomgevingen verlaagt met zeer efficiënte beheerfuncties en de best mogelijke beveiliging en prestaties.

 • Uitgebreide ondersteuning

  Mensen zijn ons grootste goed. Wat u ook nodig hebt, wanneer dan ook: u zult merken dat wij beschikken over de juiste mensen om u te helpen succesvol te zijn en te groeien. Bovendien krijgt u gratis verkoop- en technisch materiaal dat speciaal is ontwikkeld om u te helpen de beveiligingsoplossingen van Bitdefender te promoten, te verkopen en te leveren.

 • Registratie Nieuwe Opportuniteit

  Als Bitdefender-partner hebt u toegang tot fantastische tools, zoals Registratie Nieuwe Opportuniteiten om u te belonen voor het identificeren, ontwikkelen en sluiten van nieuwe deals. Door elke nieuwe opportuniteit te registreren, krijgt u een extra marge voor de specifieke deal en bent u verzekerd dat alle deals afgesloten zijn, ongeacht hun waarde.

 • Tevreden gebruikers. Trouwe klanten

  Bitdefender kan zich beroemen op hoogwaardige service en technologie, zodat onze tevreden gebruikers profiteren van optimale beveiliging. Onze uitmuntende technologie vertaalt zich rechtstreeks in voordelen voor onze partners. Klanten besparen tijd en verlagen hun operationele kosten doordat infecties worden voorkomen. En dat betekent voor onze partners weer een hogere klanttevredenheid en loyaliteit.

 • Geïntegreerde tools

  We werken onvermoeibaar aan verdere verbetering. Het systeem wordt voortdurend geoptimaliseerd en er worden nieuwe functies geïntroduceerd om aan uw wensen te voldoen, zoals het PAN-portaal waar u 24 uur per dag alle informatie kunt vinden, ons e-learning portaal met gratis online verkoopgerichte en technische trainingen en certificeringen voor onze oplossingen, of onze Partnerzoeker.

 • Accountbescherming

  Als partner profiteert u van Accountbescherming voor de verkoop van Bitdefender Business solutions. Hierdoor weet u zeker dat u onze voorkeurspartner bent voor het vernieuwen, uitbreiden en ontwikkelen van nieuwe klanten en opdrachten via de accounts waarin u veel tijd en moeite hebt geïnvesteerd.

Online Leden

Als Bitdefender Affiliate, mag u onze bekroonde beveiligingsoplossingen promoten en hiermee geld verdienen. Word een online lid

3 eenvoudige stappen om Bitdefender te verkopen

Uw succes is namelijk cruciaal voor ons eigen succes. Om optimaal te profiteren van alle voordelen van uw Bitdefender-partnerschap, raden we u deze vervolgstappen aan:

Stap 1. Meld u aan

voor het Bitdefender Partner Advantage Network (PAN) door op LID WORDEN te klikken en een kort bedrijfsprofiel aan te maken. U ontvangt dan automatisch uw inloggegevens voor het PAN-portaal.

Stap 2. Ontdek

's werelds als beste gesteste antivirustechnologie! Lees alles over de producten van Bitdefender en de waarde en de voordelen van deze producten voor u.

Stap 3. Begin

te verkopen! Gebruik de tools, de mogelijkheden en het distributiesysteem waarover u dankzij uw samenwerking met Bitdefender beschikt om nieuwe kansen te creëren en winstgevende deals af te sluiten.Hulp nodig? Gebruik de knop "Een vraag stellen" rechts op deze pagina.