Bitdefender is de maker van een van de snelste en meest doelmatige gamma’s van internationaal gecertificeerde internetbeveiligingssoftware.

Sinds 2001 bleef Bitdefender, als een pionier in de branche, bekroonde beschermingstechnologieën introduceren en ontwikkelen. Bitdefender beschermt tegenwoordig de digitale ervaringen van zo'n 500 miljoen zakelijke- en thuisgebruikers over de hele wereld.

Gerenommeerde testbureaus en wereldwijd vooraanstaande softwarerecensenten beschouwen de oplossingen van Bitdefender als de meest effectieve oplossingen ter wereld. In januari 2015 werd Bitdefender voor de tweede keer tot Product of the Year uitgeroepen door AV-Comparatives, met Gold Awards in Proactive Malware Detection voor toonaangevende heuristische algoritmen, in Real World Detection voor correcte prestaties in levensechte situaties en in Malware Removal voor grondige desinfectie. Bovendien kreeg Bitdefender de onderscheiding Best Overall Speed omdat er vrijwel geen meetbare vertraging van de systeemprestaties is.

Bitdefender heeft zijn leidende positie in de sector opnieuw onderstreept met diverse nieuwe onderscheidingen, zoals Beste Antivirus 2014 en twee Editor’s Choice awards van PC MAG, Best Performance 2014 Award van AV-TEST voor de Bitdefender Endpoint Solution en Editor’s Choice 2013 van CNET. Bovendien is Bitdefender de enige beveiligingsoplossing die alle 35 VB SPAM-awards heeft gewonnen die tot nu toe zijn toegekend door Virus Bulletin.

Bezoek ons perscentrum voor beveiligingsoplossingen voor meer informatie over de producten van Bitdefender. Bitdefender publiceert het blog HOTforSecurity met verhalen en informatie over de duistere onderwereld van internetfraude, scams en kwaadaardige software.