Bitdefender Antivirus Essential

Antivirus PC Lifetime Edition

De Levenslange beveiliging voor uw PC die Antivirus Eenvoudiger maakt


Met Bitdefender Antivirus PC Lifetime Edition geniet u van een product dat uniek is op de markt en dat u de allerbeste beschermingstechnologie biedt en automatisch de beste veiligheidsbeslissingen neem, zonder vragen te stellen, voor heel de levensduur van uw pc!*. Laat uw bescherming over aan bitdefender en geniet in alle sereniteit van de rest.

U hoe zich nergens zorgen meer over te maken, Bitdefender waakt!

Antivirus PC Lifetime Edition
Totale kosten
over 5 jar
29.95 €

De duur van 5 jaar komt overeen met de geschatte duur dat een gebruiker zijn PC behoudt. De prijs van €29.95 incl. btw is de maximaal aanbevolen verkoopprijs, distributeurs zijn vrij om hun eigen prijzen vast et stellen.

De beste beveiliging. De beste prestaties.

Bitdefender

5.9

Kaspersky

5.8

Symantec

5.6

Intel

4.9

Beste bescherming tegen infecties (op een schaal van 0 tot 6, waarbij 6 de beste bescherming betekent)

Totale Score. Januari 2011 - April 2015. AV TEST.

Bitdefender

5.6

Kaspersky

5.5

Symantec

4.7

McAfee

4.4

Laagste impact op de prestaties (op een schaal van 0 tot 6, waarbij 6 de minste impact betekent

Totale Score. Januari 2013 - April 2015. AV TEST.

Als u aanschaft, BETAALT U SLECHTS ÉÉN KEER voor een licentie. Het Antiviruspakket is te gebruiken gedurende de HELE LEVENSDUUR van de computer waarop de software wordt geïnstalleerd. U hoeft zich nergens zorgen meer over te maken, Bitdefender waakt!
*Gratis en onbeperkte updates van de virusdatabase gedurende de hele levensduur van de computer waarop de licentie is geïnstalleerd. Aangezien de licentie persoonlijk is, vervalt deze bij eventueel verkoop van uw computer of als u het aan een derde doorgeeft. Geldig in franstalige en nederlandstalige landen. Voor meer informatie zie Algemene gebruiksvoorwaarden.

Functies:
 • Ongeëvenaarde beveiliging

  Antivirus en antispyware - Bitdefender gebruikt behaviour-based technologieën in realtime, naast de "in-the-cloud"-services, om alle nieuwe e-bedreigingen die andere oplossingen niet detecteren te stoppen.

  Active Virus Control - Bewaakt in realtime het gedrag van processen die worden uitgevoerd op het systeem en blokkeert automatisch verdachte activiteiten.

  Antiphishing - Analyseert en blokkeert bedrieglijke websites die pogen uw persoonlijke gegevens en bankgegevens te stelen.

  "In-the-cloud"-services - De realtime uitwisseling van gegevens tussen de servers van Bitdefender en de oplossing garandeert een voortdurende bescherming van de gebruiker tegen alle bedreigingen, zelfs onbekende.

 • Absolute stilte

  Automatische analyse - Zodra het product is geïnstalleerd, worden de engines bijgewerkt en Bitdefender start automatisch analyses op onzichtbare wijze.

  Automatische updates - Het product wordt automatisch bijgewerkt en vereist geen enkele tussenkomst van de gebruiker.

  Volledige snelheid

  Scan Dispatcher - Deze technologie maakt het mogelijk om de impact van de bescherming op de prestaties van de pc te minimaliseren door alleen analyses uit te voeren als het niveau van het beschikbare vermogen deze "onzichtbaar" maakt voor de gebruiker.

  Geoptimaliseerde installatie - Bitdefender optimaliseert het installatieproces door gelijktijdig taken uit te voeren: downloaden van de laatste bestanden en installatie van het product.

 • Gemakkelijk te gebruiken

  Bitdefender zet eenvoud op de eerste plaats. Waarom zou u tijd verliezen met het configureren van uw oplossing? Bitdefender doet dit in plaats van de gebruiker!

Schermafbeeldingen