Laatste nieuws

Bitdefender trekt topmanagers Steve Kelly en Chris Brazdziunas aan voor nieuwe businessunit

July 2020


Cybersecurityleverancier Bitdefender heeft een nieuwe businessunit in het leven geroepen om de groei van de zakelijke tak van het bedrijf te versnellen: de Business Solutions Group. Om de koers te bepalen heeft Bitdefender de ervaren topmanagers Steve Kelley en Chris Brazdziunas aangenomen. Steve wordt bestuursvoorzitter en directeur en Chris zal de functie van senior vice president Product & Service Engineering vervullen. Beiden brengen verslag uit aan de CEO, Florin Talpes.

De nieuwe Business Solutions Group raakt alle aspecten van de go-to-marketstrategie en go-to-productstrategie, zoals de verkoop, marketing, producten en diensten, technische ontwikkeling, technologische licenties en partners in de verschillende landen. Deze onafhankelijke business vormt een tegenhanger van de Consumer Business Group en zal zich richten op de snelgroeiende kansen in de zakelijke markt.

Kelley en Brazdziunas treden toe tot een team van ruim 500 professionals binnen de Business Solutions Group. Bitdefender heeft wereldwijd meer dan 1.700 mensen in dienst, waarvan de helft technici en onderzoekers. Het bedrijf heeft de afgelopen vijf jaar een forse opmars gemaakt door in te spelen op de snelle groei van het B2B-segment en de toenemende vraag naar robuuste beveiligingsoplossingen voor consumenten.

 “Het optimaliseren van de resources voor de verschillende divisies is een logische zet met het oog op de toenemende omvang en complexiteit van onze bedrijfsactiviteiten”, zegt Florin Talpes, de CEO van Bitdefender. “Het wordt daarnaast ook gedreven door de groeiende vraag naar de bewezen technologie van Bitdefender, mede als gevolg van de pandemie. Steve en Chris brengen uitgebreide en internationale managementervaring binnen de cybersecuritymarkt naar het managementteam van Bitdefender. Dit zal bijdragen aan een snellere realisatie van onze groeidoelstellingen.”

Steve Kelley beschikt over bijna 20 jaar wereldwijde ervaring op het gebied van cybersecurity die hij voornamelijk opdeed in go-to-market-functies. Hij beschikt over uitgebreide en diepgaande kennis van productmanagement, productmarketing, business development de aansturing van verkoop- en marketingactiviteiten in de security-branche. 

“Bitdefender kent een lange trackrecord als het gaat om kwalitatief hoogwaardige technologie en cybersecurityonderzoek. Het is daarmee optimaal gepositioneerd om in te spelen op de forse vraag naar cloud-beveiliging, endpoint-beveiliging en managed security”, zegt Steve Kelley. “De markt voor cybersecurity bevindt zich op een kruispunt nu organisaties overschakelen op thuiswerken, datacenter-workloads naar publieke, private en hybride clouds migreren en in sneltreinvaart overstappen op managed detection & response-oplossingen. Door deze ontwikkelingen moeten organisaties hun beveiligingsaanpak opnieuw onder de loep nemen. Ik geloof dat Bitdefender de noodzakelijke en bewezen oplossingen voor cybersecurity en dreigingsinformatie kan leveren om een verschil te maken.”

Chris Brazdziunas  beschikt over een sterke track record in het uitbouwen van wereldwijde scale-ups en heeft aantoonbare ervaring met het afstemmen van strategieën voor producten en diensten op de markt voor cybersecurity. Zij zal een beroep doen op haar ervaring om de leiderschapspositie van Bitdefender kracht bij te zetten met een uiterst klant- en marktgerichte product- en dienstenaanpak in aanvulling op de diepgaande beveiligingsexpertise en onderzoekscapaciteit van Bitdefender.

“De ontwikkeling van marktleidende oplossingen voor cybersecurity vraagt om diepgaande beveiligingsexpertise en in de praktijk bewezen innovatievermogen. Bitdefender staat binnen de branche bekend vanwege het sterke beveiligings-DNA van zijn oplossingen”, zegt Chris Brazdziunas. “Het gefragmenteerde karakter van de nieuwe bedrijfsomgevingen heeft de aanzet gegeven tot een toename van het aantal cyberaanvallen op eindgebruikers, endpoints en servers. De combinatie van de toonaangevende oplossingen van Bitdefender voor de beveiliging van endpoints en cloud-gebaseerde workloads en zijn managed detection & response-dienst stelt bedrijven in staat om de beveiligingsrisico’s snel en met minimale kosten terug te dringen”. 
 


Share