Laatste nieuws

Bitdefender neemt deel aan het ThreatConnect Developer Partner Program

February 2020


Bitdefender, leverancier van cybersecurity-oplossingen die meer dan 500 miljoen systemen in 150 landen beschermen, is opgenomen in het ThreatConnect Developer Partner Program.

Als lid van het Developer Partner Program heeft Bitdefender nu toegang tot ThreatConnect’s dreigingsinformatie automatisering, orchestration en analysemogelijkheden voor het ontwikkelen van gecombineerde oplossingen, die naadloos aansluiten op de beveiligingsbehoeften van organisaties. 

De geavanceerde Advanced Threat Intelligence-oplossing van Bitdefender kan nu benaderd worden vanuit het ThreatConnect-platform. Deze kant-en-klare oplossing biedt gebruikers toegang tot feeds met actuele bedreigingsinformatie. De oplossing biedt een snelle time-to-value omdat er geen noodzaak is van programmeren of configuratiewijzigingen.

De dreigingsinformatie van Bitdefender is afkomstig van het Bitdefender Global Protective Network (GPN), dat met de bescherming van ruim 500 miljoen systemen een van ’s werelds grootste beveiligingsinfrastructuren vormt. Het GPN is in staat om dagelijks meer dan 15 miljard  query’s af te handelen. Bitdefender kan beveiligingsteams daarmee real-time inzicht bieden in moeilijk detecteerbare malware, advanced persistent threats (APT’s), zero-day exploits en botnets.

“We zijn enorm enthousiast over de kansen en voordelen voor zakelijke beveiligingsteams die voortkomen uit onze deelname aan het ThreatConnect Developer Partner Program”, zegt Harish Agastya, Senior Vice President, Enterprise Solutions bij Bitdefender. “De mogelijkheid om Bitdefender Advanced Threat Intelligence te benaderen via het ThreatConnect-platform biedt beveiligingsprofessionals de beste wereldwijde dreigingsinformatie met optimaal gebruiksgemak.”

“ThreatConnect heeft als doel om beveiligingsteams snellere en adequate beslissingen te laten nemen”, zegt Andy Pendergast, VP of Product bij ThreatConnect. “Het doet ons daarom een groot genoegen dat Bitdefender deelnemer is geworden van  het ThreatConnect Developer Partner Program. Deze samenwerking stelt ons in staat om passende oplossingen te ontwikkelen 


Share