BREAKING NEWS:
Bitdefender Labs cracks the GandCrab again. New decryptor >

Laatste nieuws

Bitdefender krijgt Citrix Ready-certificatie

May 2012


Bitdefender Security for Virtualized Environments versterkt de veiligheid van de cloud- en virtualiseringsoplossingen van Citrix

Brussel, 8 mei 2012- Bitdefender®,uitgever van beveiligingsoplossingen, meldt vandaag dat Security for Virtualized Environments(SVE) het Citrix Ready®-certificaat heeft bemachtigd.Het programma Citrix Ready helpt klanten na te gaan welke oplossingen van derden aanbevolen worden ter verbetering van de virtualisering-, netwerking- en cloudoplossingen die Citrix Systems, Inc uitgeeft. Bitdefender SVE is Citrix Ready-gecertificeerd: gekoppeld aan Citrix XenServer® en Citrix XenDesktop® garandeert het klanten een complete beveiligingsoplossing voor gevirtualiseerde datacenters. Bitdefender beschermt zowel de servers als de werkstations, Windows en Linux, op elk platform.

Bitdefender biedt gecentraliseerd beheer van virtuele appliances om bescherming te garanderen op elk platform.Ondernemingen kunnen hiermee een rem zetten op de financiële, logistieke en exploitatiekosten die meestal met klassieke beveiliging worden geassocieerd. Ondernemingen en leveranciers van cloudservices (CSP's) die een grootschalige uitrol realiseren, hoeven niet meer te kiezen tussen de beste consolidatieratio's en een beter beveiligingsniveau.

"Het feit dat Bitdefender tot het Citrix Ready-programma toegetreden is, vormt een belangrijke stap in onze permanente inspanningen om onze partners en hun klanten beveiligingsoplossingen aan te reiken die geoptimaliseerd zijn voor de Citrix-omgeving", zegt Aimee Catalano, vicepresident Alliance Marketing bij Citrix. "Het aanbod van Bitdefender zal helpen tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar completere en gemakkelijk uit te rollen en te beheren beveiligingsoplossingen."

 "Leveranciers van cloudservices en klanten die Citrix op grote schaal uitrollen, hebben nood aan een betrouwbare en uitbreidbare bescherming. De traditionele benaderingen van veiligheid schieten tekort voor dat vereiste niveau van betrouwbaarheid, soepelheid en garantie, meer bepaald zodra die ondernemingen hun infrastructuur vergroten en hun aanbod uitbreiden", verklaart Stéphane Pacalet, directeur-generaal bij Editions Profil, uitgever van Bitdefender-oplossingen op de Franstalige markten. "Ons werk met Citrix bewijst onze vaste wil om ondernemingen te helpen hun waardevolle activa te beschermen en hun investering in de Citrixtechnologieën te optimaliseren."

Met Security for Virtualized Environments by Bitdefender profiteren de Citrixklanten van belangrijke voordelen zoals gecentraliseerde analyse en gecentraliseerd beheer.Door Citrix en de technologieën van Bitdefender te gebruiken, kunnen ondernemingen de hun geleverde bescherming uitbreiden tot de aangesproken gevirtualiseerde machines, met toevoeging van de analyse van geheugen en processen. Bitdefender Silent Agent is zeer licht en beschermt (via cachingtechnologieën) zowel gevirtualiseerde systemen in Windows, Linux en Solaris, servers en werkstations.

Voor een presentatie van producten, informatie en evaluatieversies:surf naar www.bitdefender.nl/sve.

 

Om Bitdefender online te volgen en op de hoogte te blijven van het nieuws op het gebied van e-bedreigingen:

-       RSS-feeds

-       Facebook

-       Twitter

-       gebruikersgroep MalwareCity

 

Over het Citrix Ready-programma

Het programma Citrix Ready identificeert de gehomologeerde oplossingen die in staat zijn de door Citrix uitgegeven oplossingen voor virtualisering, netwerking en cloud, zoals Citrix® XenDesktop®, XenApp™, XenServer®, NetScaler® en GoToMeeting® te verbeteren.Het label Citrix Ready wordt toegekend aan producten van derden die beantwoorden aan door Citrix gedefinieerde homologatiecriteria. Voor klanten is dit een waarborg van compatibiliteit van de gelijktijdig aangeboden oplossingen. Het programma Citrix Ready haalt profijt uit de alliantie van sectorleiders in het kader van het Citrix-partnerschapsysteem om tegemoet te komen aan zeer uiteenlopende behoeften van klanten. Het verenigt momenteel meer dan 2.800 partners die samen ruim 18.000 gehomologeerde producten hebben ontwikkeld. Het omvat ook het programma Citrix Ready Community Verified dat klanten in staat stelt om duizenden producten te onderzoeken waarvan de capaciteit om in hun productieomgevingen te werken, reeds werd gecheckt. Het programma Citrix Ready kreeg de "Alliance Excellence Award" van de ASAP (Association of Strategic Alliance Professionals) omdat het een community heeft doen ontstaan die haar kracht vindt in de toepassing van nieuwe en betere innoverende praktijken. Aanvullende informatie over het programma Citrix Ready is beschikbaar op de websitewww.citrix.com/citrixready.U kunt contact opnemen met Citrix Ready met behulp van de sociale media op de blog van Citrix Ready en op Twitter.

Citrix®, Citrix Ready®, Citrix® XenDesktop® en XenServer® zijn handelsmerken van Citrix Systems Inc en/of van zijn filialen.Ze kunnen gedeponeerd zijn bij het Amerikaanse Bureau voor octrooien en handelsmerken, en ook in andere landen. De andere handelsmerken en gedeponeerde merken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Over Bitdefender®

Bitdefender is een internationaal bedrijf dat in meer dan 100 landen beveiligingsoplossingenontwikkelt, uitgeeft en verkoopt. Zijn proactieve technologie evolueert voortdurend, beschermt vandaag meer dan 400 miljoen particuliere en professionele gebruikers overal ter wereld en wordt door onafhankelijke testorganisaties erkend en gecertificeerd als één van de snelste en meest efficiënte oplossingen van de markt. Sinds 2001 vertrouwt Bitdefender de uitgave en verkoop van zijn oplossingen in Frankrijk en de Franstalige landen toe aan het bedrijf Editions Profil.

 

Voor meer informatie over de producten van Bitdefender:

http://www.bitdefender.nl

http://www.bitdefender.be

 

Voor persinformatie, surf naar het Perscentrum.

 

Over Editions Profil

Editions Profil is een onafhankelijk Frans bedrijf dat opgericht werd in 1989. Het ontwikkelt, verkoopt en geeft oplossingen voor beveiliging en het filteren van digitale inhoud – aangepast aan particulieren en bedrijven – uit.

Zijn flagship producten worden uitgegeven onder de merknamen BitDefender en Profil Technology.

Meer informatie op www.editions-profil.eu.

 

Voor meer informatie, contacteer:

Vincent Morrens

Head of Media Relations

Vademecom

Telefoon: +32 2 269 50 21

vm@vademecom.be