Laatste nieuws

Als beste geteste, voor Windows 8 gecertificeerde beveiligingsproducten van Bitdefender 2013 nu in Windows Store

November 2012


Betere beveiliging voor Windows 8 met Bitdefender Safepay(TM), Autopilot(TM) en andere onderdelen

 

Bitdefender 2013, 's werelds als beste geteste antivirusoplossing, is nu verkrijgbaar in de Windows Store. Deze oplossing verbetert de beveiliging van Windows met innovatieve functies zoals Bitdefender Safepay™ voor online winkelen en Autopilot voor maximale effectiviteit bij de beveiliging van Windows 8.

De beveiligingsproducten van Bitdefender 2013 worden ontwikkeld door de talloze malen onderscheiden firma Bitdefender®. Nu deze producten via de Windows Store leverbaar zijn, krijgen miljoenen computergebruikers toegang tot de nieuwste generatie oplossingen voor internetbeveiliging.

"We zijn heel enthousiast dat onze nieuwste generatie antivirusprogramma's nu ook beschikbaar is voor de nieuwste generatie Windows”, aldus Catalin Cosoi, Chief Security Strategist van Bitdefender. "Windows 8 heeft een aantal belangrijke uitbreidingen. In combinatie met de beveiligingsproducten van Bitdefender wordt de gebruiker hierdoor beter beveiligd dan ooit tevoren. In een tijd dat gegevensdiefstal, phishing en online fraude hand over hand toenemen, is de combinatie van Bitdefender en Windows 8 van onschatbare waarde".

Bitdefender 2013 wordt geleverd met Safepay™, een oplossing die een geheel nieuw niveau van beveiliging biedt voor internetbankieren en online winkelen. Safepay activeert een speciaal beveiligde webbrowser zodra de gebruiker begint met internetbankieren, gebruikt hotspotbeveiliging om inbreuken op wireless-verbindingen te voorkomen en heeft een virtueel toetsenbord, zodat niemand toetsaanslagen kan onderscheppen. Ondertussen zorgt Bitdefender Autopilot™ dat de antivirusbescherming altijd zo effectief mogelijk werkt en biedt 's werelds beste antivirusoplossing bescherming tegen de meest uiteenlopende bedreigingen.

"Bitdefender Internet Security 2013 biedt alles wat u nodig hebt, behalve misschien een paar warme sloffen”, schreef analist Neil J. Rubenking afgelopen oktober in een bespreking voor de gerenommeerde computerpublicatie PC Mag. Bitdefender Internet Security zit "boordevol met alle mogelijke soorten beveiliging".

Bezoek onze website bitdefender.nl voor meer informatie over 's werelds beste antivirusprogramma en de andere onderdelen van Bitdefender 2013.