Bitdefender

PARTNER ADVANTAGE NETWORK

  • Beste bescherming. Technologie op haar best
  • Uitgebreide bedrijfsbenadering. Naadloos samenwerken
  • Geschaalde omzetgroei. Specifieke voordelen
al partner?

Tijd om geld te verdienen

Programmagids

De voordelen van het Partner Advantage Network zijn erop gericht elk type partner zo effectief mogelijk te ondersteunen.

Waarom Bitdefender MSP-Partner worden?

Ontdek waarom het Bitdefender-partnerschap ook voor ú aantrekkelijk is

Hebt u vragen?

Neem gerust contact op als u vragen hebt.

Toegekend door de beste auditors

partner program
Bitdefender stond in de 2019 Cloud Partner Program Guide van CRN met zijn Vernieuwde MSP Partner Advantage Network Program.
partner program
Bitdefender krijgt voor het vierde achtereenvolgende jaar 5 sterren in de CRN Partner Program Guide 2019. In deze jaarlijkse gids worden de beste partnerprogramma's onderscheiden.
partner program
Bitdefender staat al vier jaar op rij in de CRN 2018 Cloud Partner Program Guide, een lijst van toonaangevende technologieleveranciers met cloud-gerelateerde partnerprogramma's.
partner program
Bitdefender krijgt voor het derde achtereenvolgende jaar 5 sterren in de CRN Partner Program Guide 2018. In deze jaarlijkse gids worden de beste partnerprogramma's onderscheiden.
partner program
Bitdefender heeft voor het derde jaar op rij een plek verworven in de presteigieuze Cloud Partner Program Guide. De CRN-gids is een waardevol instrument voor wie oplossingen biedt bij het navigeren doorheen de cloudmarkt die uit zijn voegen barst. Deze helpt hen om technologieleveranciers met innoverende cloudaanbiedingen en partnerprogramma's op te zoeken.
partner program
Bitdefender krijgt voor het tweede achtereenvolgende jaar 5 sterren in de CRN Partner Program Guide 2017. In deze jaarlijkse gids worden de beste partnerprogramma's onderscheiden.
partner program
Het Channel Program van Bitdefender is voor de tweede achtereenvolgende keer opgenomen in de CRN Cloud Computing Partner Program Guide. Door de 2016 Cloud Computing Partner Program Guide te publiceren, geeft CRN erkenning aan leveranciers die uitstekende informatiebronnen, trainingen en financiële prikkels bieden voor hun cloud-kanaal en die er alles aan doen om hun partners te steunen bij hun activiteiten in dit veld, dat inmiddels niet meer weg te denken is.
partner program
De Channel Excellence Award is een erkenning van Bitdefender als voorkeursleverancier in de categorie Softwarebeveiliging
partner program
Insalcon bevestigt dat wij een toonaangevend en zeer aantrekkelijk partnerprogramma hebben, door ons Partner Advantage Network voor het tweede achtereenvolgende jaar de hoogst mogelijke beoordeling te geven: 5 sterren.

Waarom partner worden van Bitdefender?

Het Bitdefender Partnerprogramma volgt een unieke aanpak, waardoor onze businesspartners profiteren van hoge winsten, accountbescherming en campagnes voor het genereren van nieuwe leads. De samenwerking is gebaseerd op het verkopen van unieke en als beste geteste producten, geholpen door effectieve support en tools.

De beste beveiliging.
Technologie op haar best

Bewezen nummer 1 voor Bescherming & Prestaties

Bitdefender wordt consistent als eerste geklasseerd bij belangrijke onafhankelijke tests om de beste bescherming tegen cyberdreigingen te demonstreren, met het laagste aantal valse positieven en de kleinste impact op de prestaties van de beschermde systemen.

Uniforme, uitgebreide MSP-beveiligingssuite

Bitdefender Cloudbeveiliging voor MSP omvat alle essentiële beveiligingslagen en ook Anti-exploit, Geavanceerde & aanpasbare Machine Learning, Sandbox en EDR, dat alles beheerd vanuit één enkele console.

Uitgebreide bedrijfsbenadering. Naadloos samenwerken

Vereenvoudigde licentiëring & bevoorrading - pay as you go

Beheer de bescherming voor alle klanten vanaf één enkele in de cloud gehoste console met dynamische maandelijkse facturen. Automatiseer taken en stroomlijn het beheer aan de hand van API-integratie met belangrijke RMM/PSA-platformen.

24/7 Toegang tot Partnerportaal

Versnel facturatie, leadgeneratie en verkoop door gebruik te maken van dit centrale toegangspunt tot waardevolle tools en hulpbronnen, waaronder het self-service marketingplatform.

Geschaalde omzetgroei. Specifieke voordelen

Incrementele verdiensten

Geniet van een geaggregeerde en gelaagde prijsstelling op MSP-niveau, die zorgt voor een verlaagde kost per eindpunt voor de IT-diensten van de MSP, voor een groot aantal KMO's.

Uw onderneming beschermd:

Wij voorzien gratis licenties voor een uitgebreide eindpuntbeschermingsoplossing die MSP's kunnen implementeren om hun eigen infrastructuur te beschermen.

Succesverhalen

Ontdek hoe u succesvol kunt zijn door samen te werken met Bitdefender

Wanneer onze klanten hun infrastructuren aan ons toevertrouwen, willen ze zeker zijn dat de beveiliging waarop onze IT-diensten steunen, ijzersterk is. Met Bitdefender en onze langetermijnverbintenis tot beveiliging, zijn wij in staat hen die garantie te bieden.
Find out more
Bitdefender kon er de meeste slechteriken uithalen en zorgde voor een betere bescherming. Bij Bitdefender zagen we ook de beste rapportering en de beste console.
Find out more
Het licentiemodel van Bitdefender helpt ons betere marges te behalen. Voordien moesten we nieuwe licenties aankopen telkens een klant nieuwe plaatsen toevoegde. Nu ontvangen we een maandelijkse factuur die ons gebruik over al onze klanten heen weerspiegelt. Het is gewoon zo eenvoudig.
Find out more
Met GravityZone genieten we van hoge prestaties en een eenvoudig beheer. Dat geeft ons het nodige zelfvertrouwen om onze onderneming uit te breiden, want we weten dat onze cloud betrouwbaar en beveiligd is.
Find out more
Klantentevredenheid is een hoeksteen van ons bedrijf. Bij Bitdefender zorgen we ervoor dat het vertrouwen en de beveiliging van onze klanten het hoogste niveau blijven behouden, en houden we onze eigen ondersteuningskosten lager.
Find out more
WMet Bitdefender Cloudbeveiliging voor MSP's is ons aanbod voor eindpuntbeveiliging betrouwbaar, efficiënt en betaalbaar. Waarom zou iemand willen veranderen?
Meer informatie

Bitdefender Cloud Security for MSP

Complete Layered MSP Security Suite

Integratie- en technologiepartners

Integratie- en technologiepartners
Met méér geïntegreerde oplossingen dan welke andere beveiligingsleverancier dan ook,
heeft Bitdefender niet alleen veel kennis over de MSP-gemeenschap. We maken er zelf deel van uit. Wij werken met de tools die u elke dag gebruikt.