Bitdefender IoT Security Platform

hulpbronnen

Het Bitdefender IoT Security Platform Resource Center bevat alle informatie die u nodig hebt aangaande IoT-beveiliging. Ontdek wat de nieuwste online dreigingen zijn en hoe u op een proactieve manier kunt beschermen wat het allerbelangrijkst is... uw privacy, uw kinderen, geld, en meer.

Ovum
Ovum
Analyserapport
Ovum “Market Radar” – Cyberbeveiliging voor Smart Homes

In dit Market Radar-rapport tekent Ovum het huidige landschap van leveranciers uit en worden de platformen geïdentificeerd die de juiste strategie kunnen helpen ontwikkelen voor smart home-adoptie. Vooral Bitdefender werd hoog aangeprezen voor zijn ”reeks capaciteiten voor CSP’s, CPE-fabrikanten en leveranciers van thuisbeveiliging.”

Ovum
Ovum
Analyserapport
Ovum “On the Radar” – Bitdefender IoT Beveiligingsplatform

Het Bitdefender IoT Beveiligingsplatform gaat de cyberbeveiligingsuitdagingen voor CSP’s, fabrikanten van netwerkhardware en leveranciers van thuisbeveiliging aan. Ontdek waarom Ovum Bitdefender als een van de marktleiders beschouwt en hoe wij u kunnen helpen uw klantenbehoud te verhogen, de ondersteuningskosten te verlagen en uw netwerkuitrusting te beschermen.

NETGEAR Armor Powered by Bitdefender
NETGEAR Armor Powered by Bitdefender
Casestudy
NETGEAR Armor Powered by Bitdefender

NETGEAR heeft gekozen voor Bitdefender om het Bitdefender IoT Beveiligingsplatform te integreren in zijn routers voor consumenten. Dankzij onze oplossing kon de Connected Home-eenheid bij NETGEAR een dienst via abonnementen introduceren voor thuisgebruikers, essentiële differentiatie aanbieden voor zijn klanten, en een nieuwe terugkerende inkomstenstroom opbouwen.

Laten we het hebben over wat het Bitdefender IoT Beveiligingsplatform kan doen voor uw onderneming.

Plan een afspraak