Hoe wifi op Proximus-modems uit te schakelen

B-box 3

Standaard is het wifi-netwerk geactiveerd op een b-box 3. Schakel wifi in en uit door de on-off-knop ON OFF B-BOX 3 seconden in te drukken.

Op de voorkant van uw b-box 3-modem kunt u zien dat het wifilampje niet meer brandt. Dit bevestigt dat het wifi-netwerk uitgeschakeld is.

B-box 2

Standaard is het wifi-netwerk geactiveerd op een b-box 2. Schakel wifi in en uit zoals hieronder uitgelegd:

1. Surf naar het configuratiemenu van uw modem op http://192.168.1.1 met een recente internetbrowser.

2. Voer het serienummer van uw modem in. Dit vindt u terug op het label op de achterzijde van de modem, naast het woord S/N. Klik vervolgens op de knop OK.

belgacom

3. Klik in de linkerkolom op Advanced Settings en vervolgens op Wireless. U komt terecht op de Wireless-pagina.

4. Op de Wireless-pagina krijgt u een overzicht van het wifi-netwerk: Enabled (geactiveerd) of Disabled (gedeactiveerd). Klik op de Deactivate-knop (of op de Activate-knop) om het wifi-netwerk uit (of in) te schakelen. Klik vervolgens op de knop Apply onderaan het scherm.

deactivate

Op de voorkant van uw b-box 2 kunt u zien dat het wifilampje led wifi niet meer brandt. Dit bevestigt dat het wifi-netwerk uitgeschakeld is.

Wi-Fi Extender

Standaard is het wifi-netwerk geactiveerd op een Wi-Fi Extender. Schakel wifi in en uit door de wifi-knop wifi extender 3 seconden in te drukken.

Op de voorkant van uw Wi-Fi Extender kunt u zien dat het wifilampje niet meer brandt. Dit bevestigt dat het wifi-netwerk uitgeschakeld is.