Hoe wifi op Tele2-modems uit te schakelen

ZTE

1. Open webbrowser. Toets in de adresbalk van jouw webbrowser http://192.168.1.1 en druk op ENTER. Of klik meteen hier.

2. Log in op je modem. Log nu in op het andere scherm in door bij gebruikersnaam en bij wachtwoord user in te vullen. Of als je ze ooit aangepast hebt, vul hier dan je eigen gebruikersnaam en wachtwoord in. Druk daarna op ok.

3. Klik op WLAN. Bovenaan de linkerkolom zie je WLAN staan. Klik daar op.

4. Klik en open als de WLAN On/Off Configuration.

5. Naast WLAN (2,4 GHz), klik op Off.

6. Naast WLAN (5 GHz), klik op Off.

7. Klik op Apply.

Comtrend 2

1. Open webbrowser. Toets in de adresbalk van jouw webbrowser http://192.168.1.1 en druk op ENTER. Of klik meteen hier.

2. Log in op je modem. Log nu in op het andere scherm in door bij gebruikersnaam en bij wachtwoord user in te vullen. Of als je ze ooit aangepast hebt, vul hier dan je eigen gebruikersnaam en wachtwoord in. Druk daarna op ok.

3. Klik op Wireless en klik vervolgens op Basic.

4. Verwijder het vinkje uit het selectievakje naast 'Enable Wireless' en klik vervolgens op 'Save / Apply'.

Davolink

1. Open webbrowser. Toets in de adresbalk van jouw webbrowser http://192.168.1.1 en druk op ENTER. Of klik meteen hier.

2. Log in op je modem. Log nu in op het andere scherm in door bij gebruikersnaam en bij wachtwoord user in te vullen. Of als je ze ooit aangepast hebt, vul hier dan je eigen gebruikersnaam en wachtwoord in. Druk daarna op ok.

3. Klik op Wireless en klik vervolgens op Basic.

4. Verwijder het vinkje uit het selectievakje naast 'Enable Wireless' en klik vervolgens op 'Save / Apply'.

Techniclor v3

1. Open webbrowser. Toets in de adresbalk van jouw webbrowser http://192.168.1.1 en druk op ENTER. Of klik meteen hier.

2. Log in op je modem. Log nu in op het andere scherm in door bij gebruikersnaam en bij wachtwoord user in te vullen. Of als je ze ooit aangepast hebt, vul hier dan je eigen gebruikersnaam en wachtwoord in. Druk daarna op ok.

3. Selecteer wireless. Helemaal onderaan de pagina zie je homenetworkstaan, en daaronder wireless. Selecteer hier wireless.

4. Selecteer Configure. Er verschijnt nu een technische pagina. Rechts bovenin staat configure, klik hierop.

5. Verwijder het vinkje uit het selectievakje naast 'WLAN Enable' en klik vervolgens op 'Apply'.

Technicolor bvn

1. Open webbrowser. Toets in de adresbalk van jouw webbrowser http://192.168.1.1 en druk op ENTER. Of klik meteen hier.

2. Log in op je modem. Log nu in op het andere scherm in door bij gebruikersnaam en bij wachtwoord user in te vullen. Of als je ze ooit aangepast hebt, vul hier dan je eigen gebruikersnaam en wachtwoord in. Druk daarna op ok.

3. Selecteer wireless. Helemaal onderaan de pagina zie je homenetworkstaan, en daaronder wireless. Selecteer hier wireless.

4. Selecteer Configure. Er verschijnt nu een technische pagina. Rechts bovenin staat configure, klik hierop.

5. Verwijder het vinkje uit het selectievakje naast 'WLAN Enable' en klik vervolgens op 'Apply'.