Hoe wifi op KPN-modems uit te schakelen

Experia Box v6

Met de KPN Experia Box kun je gebruik maken van draadloos internet. Na installatie staat het draadloze signaal standaard aan, en brandt het lampje. Wil je geen gebruik maken van draadloos internet, lees dan de instructies in deze handleiding en gebruik de cd-rom KPN installatie Assistent. De cd-rom KPN Installatie Assistent kan het draadloze signaal uitzetten.

Experia Box v7

Controleer of het lampje 'Draadloos' brandt. Als dit is ingeschakeld, houdt u de ECO-knop ongeveer 2 seconden ingedrukt. Daarna wordt de wifi uitgeschakeld.

Experia Box v8

1. Start je browserprogramma op.

2. Typ in de browserbalk mijnmodem.kpn of typ in http://192.168.2.254.

3. voer je gebruikersnaam en wachtwoord in

4. In het hoofdmenu van de Experia Box kies je WLAN.

5. Verwijder het vinkje uit het selectievakje naast 'WLAN inschakelen'

Experia Box v9

1. Start je browserprogramma op.

2. Typ in de browserbalk mijnmodem.kpn of typ in http://192.168.2.254.

3. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in

4. In het hoofdmenu van de Experia Box kies je WLAN.

5. Verwijder het vinkje uit het selectievakje naast 'Enable WLAN'

Experia Box v10 / v10A

1. Open een browser (op een apparaat dat verbonden is via Wi-Fi op LAN)

2. Ga naar http://192.168.2.254

3. Log in. De eerste keer kan dit zonder wachtwoord en zal je gevraagd worden een wachtwoord aan te maken. Als je al een keer hebt ingelogd gebruik je het wachtwoord dat je hebt aangemaakt.

4. Je bent nu ingelogd. Klik op het tabblad "WiFi"

5. Klik op "Uit" onder "WiFi aan/uit-configuratie". Klik vervolgens op Toepassen.