Hoe voorkom ik dat mijn kind in contact komt met bepaalde personen?

Bitdefender Parental Advisor biedt u de mogelijkheid om telefoonoproepen van onbekende telefoonnummers of van personen uit de lijst van contactpersonen van uw kind te blokkeren.

Om deze functie te kunnen gebruiken, moet de app Bitdefender Parental Advisor geïnstalleerd zijn op het apparaat van uw kind.

OPMERKINGVolg de instructies uit dit artikel om het te installeren en configureren.

Om een specifiek contact te blokkeren:

1. Ga naar uw Bitdefender Central-account via https://central.bitdefender.com.

2. Log in met uw Bitdefender-account met uw e-mailadres en wachtwoord.

3. Klik op Parental Advisor om het dashboard te openen.

Bitdefender central 2

4. Selecteer het profiel van het kind waarvoor u beperkingen wilt instellen.

5. Selecteer het tabblad Telefooncontacten in de rechterbovenhoek van de interface.

Nieuwe Parental Advisor 4

OPMERKING: Er wordt een lijst met kaarten weergegeven. Op deze kaart staan de contacten op de telefoon van uw kind.

6. Selecteer de kaart met het telefoonnummer dat u wilt blokkeren. Het vinkje dat verschijnt, betekent dat uw kind niet kan worden bereikt door het geselecteerde telefoonnummer.

OPMERKINGU kunt ook ongekende telefoonnummers blokkeren, door de schakelaar Interacties zonder beller-ID blokkeren in te schakelen.

Nu kunt u er zeker van zijn dat uw kind geen contacten zal hebben met niet-vertrouwde personen.