Bitdefender Modules functioneren niet

Volg de stappen van de onderstaande gids om dit probleem op te lossen:

1. Voer een Windows-schijfcontrole uit. Volg daarvoor de stappen van deze link:

Voor Windows 8, 8.1 en 10:

a. Open het venster Deze Computer (Windows + E)

b. Klik met de rechtermuisknop op het station dat u wilt controleren op fouten en klik op Eigenschappen.

c. Klik op het tabblad Hulpprogramma's en klik vervolgens onder Fouten Controleren op de knop Controleren.

Voor Windows 7:

Volg de stappen van dit artikel van Microsoft: https://support.microsoft.com/en-us/kb/2641432

2. Gebruik nu, afhankelijk van uw huidige besturingssysteem, of de DISM-opdracht of het hulpprogramma System Update Readiness.

Gebruik de DISM-opdracht voor  Windows 8, Windows 8.1 en Windows 10:

a. Open een opdrachtprompt met verhoogde bevoegdheid. Druk om dit te doen op Start en voer Command Prompt in

b. Klik met de rechtermuisknop op de Opdrachtprompt en klik dan op Uitvoeren als Beheerder.

c. Klik op Ja op de prompt User Account Control.

d. Geef de volgende opdracht in en druk dan op Enter:

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Voor Windows 7 en Windows Vista, gebruik het hulpprogramma System Update Readiness met behulp van de instructies van dit artikel.

3. Voer de Systeembestandscontrole uit aan de hand van de onderstaande gids:

https://support.microsoft.com/en-us/kb/929833

4. Herstel Bitdefender 2017 vanaf het Configuratiescherm.

a. Druk op de toetsen Windows + R op uw toetsenbord.

b. Geef appwiz.cpl in het opdrachtvenster dat verschijnt in en druk op Enter.

c. Dit zal Programma's en functies in het Configuratiescherm tonen. Zoek het Bitdefender-product in de lijst, klik erop met de rechtermuisknop en kies De-installeren

d. U wordt gevraagd of u het product wilt De-installeren of Herstellen. Kies Herstellen.

e. Wacht tot het proces voltooid is en herstart de computer om de wijzigingen door te voeren