Ik heb twee iconen van Bitdefender in de menubalk staan / Bitdefender tweemaal op mijn Mac staan

Dit komt voor wanneer Antivirus voor Mac vermeld staat bij de Log-in Items of wanneer u de map Bitdefender per ongeluk hebt gekopieerd.

1820 1

1820 2

Om dit recht te zetten, ga als volgt te werk:

Verwijder Antivirus for Mac uit de lijst Log-in items

1. Open Systeemvoorkeuren in Dock.

1820 3

2. Ga naar Gebruikers & Groepen en selecteer Log-in items.

3. Selecteer Antivirus for Mac en klik op de knop ““ om het te verwijderen.

1820 4

4. Herstart uw Mac in de Veilige Modus. Volg daarvoor deze instructies.

5. Herstart uw Mac normaal

Controleer of er dubbele Bitdefender-mappen zijn en verwijder deze

1. Ga naar Toepassingen

In de map Applicaties zou er een alias van Antivirus for Mac moeten staan, en deze zou slechts 46 Bytes groot moeten zijn. U weet dat het een alias is omdat er een klein, gebogen pijltje in de icoon te zien is.

1820 5

OPMERKING: Plaats enige andere iconen of mappen gelinkt aan Bitdefender in de Prullenmand. De Bitdefender-map zou enkel in /Library (Bibliotheek) moeten staan.

2. Maak de Prullenmand leeg en herstart uw Mac in de Veilige Modus. Volg daarvoor deze instructies.

3. Herstart uw Mac normaal