Een supporttool-logboek genereren als Bitdefender niet geïnstalleerd is

Volg deze stappen om een logboek via de Support Tool te genereren als Bitdefender niet geïnstalleerd is:

1. Download via de onderstaande link de Bitdefender Support tool naar een locatie naar keuze:

www.bitdefender.com/diagnostic

2. Klik met de rechtermuisknop op het applicatiebestand supporttool.exe en selecteer Uitvoeren als beheerder.

3. Vink het vakje aan om akkoord te gaan met de informatie van de Support Tool en klik op Volgende.

1837 eng 1

4. Voer, op de volgende pagina, uw naam en e-mailadres in en een beschrijving van het probleem.

5. Selecteer de categorie van het probleem en wacht vervolgens totdat de procedure voor informatieverzameling afgerond is. Klik daarna op Voltooien.

1837 eng 3

1837 eng 4

6. Er wordt een bestand aangemaakt op uw bureaublad (BDSP_*). Stuur ons dat bestand via het ondersteuningsticket dat u geopend hebt, zodat we de situatie kunnen analyseren.