Hoe te repareren Bitdefender 2017

Om uw Bitdefender 2017 product te repareren gaat u als volgt te werk:

1. Druk de Windows-toets en de R-toets op uw toetsenbord samen in.

1737 1

2. Geef appwiz.cpl in het opdrachtvenster dat verschijnt in en druk vervolgens op Enter.

1737 2

3. Dit zal Programma's en Functies in het Configuratiescherm tonen. Zoek het Bitdefender-product in de lijst, klik erop met de rechtermuisknop en kies De-installeren.

1737 3

4. Er wordt een wizard weergegeven. Kies Herstellen door op de knop te klikken.

1737 4

5. Er verschijnt een nieuw venster en het herstelproces wordt opgestart. Wacht totdat de operatie afgewerkt is en herstart vervolgens uw computer, zoals het venster aangeeft.

1737 5

1737 6

6. Het probleem dat u ondervond met het product zou nu opgelost moeten zijn.