Hoe schakelt u Safepay uit in Bitdefender

In dit artikel begeleiden we u stap voor stap bij het uitschakelen van Safepay-meldingen. U hebt waarschijnlijk gemerkt dat sommige financiële websites u vragen om Safepay, de browser van Bitdefender, te openen. Wanneer een banksite wordt geopend, is Safepay ingesteld om u te waarschuwen via een bericht in de rechterbenedenhoek van uw bureaublad. Hoewel het nuttig is om gevoelige creditcardgegevens te beschermen bij internetbankieren, elektronisch winkelen en andere soorten online transacties, kunnen Safepay-meldingen soms irritant zijn.

Hoe schakelt u Safepay-meldingen uit?

Hier leest u hoe u kunt voorkomen dat een website meldingen verstuurt om Bitdefender Safepay te starten:

1. Roep eerst de Bitdefender-interface op.

2. Klik vervolgens op Privacy in het menu aan de linkerkant van de Bitdefender-interface.

3. Klik in het deelvenster Safepay op Instellingen.

4. Op het tabblad Instellingen schakelt u uit:

• Notificaties Safepay
  • Bitdefender Safepay automatisch openen
  • Gebruik VPN met Safepay

How to disable Safepay notifications in Bitdefender

Een optie is uitgeschakeld als de schakelaar grijs is.

Safepay handmatig starten

Nadat u de Safepay-meldingen hebt uitgeschakeld, kunt u Safepay nog steeds handmatig openen, net als elke andere browser.

Als Safepay is vastgepind op het Bitdefender-dashboard, kunt u het vanaf daar starten.

Open Safepay from the Bitdefender dashboard if you disable Safepay notifications

Als alternatief kunt u naar de Safepay-module gaan:

1. Klik op Privacy in het menu aan de linkerkant van de Bitdefender-interface.

2. Klik vervolgens in het deelvenster Safepay op Instellingen.

3. U bent nu in het tabblad Safepay. Klik op Safepay starten.

You can disable Safepay and still use it