Bitdefender Antivirus for Mac update fouten (-1073741824), (-100), (-5), (2), (3)

Als u de fouten (-1073741824)(-100)(-5)(2) of (3) tegenkomt, ga dan verder met de onderstaande stappen.

OPMERKING: Deze stappen zijn enkel beschikbaar voor macOS Yosemite (10.10) of later.

• Als u een oudere versie hebt van Antivirus for Mac, upgrade dan naar de meest recente versie. De stappen voor de installatie van de meest recente versie zijn hier beschikbaar.

• Als u de meest recente versie van Antivirus for Mac al hebt, moet u het product opnieuw installeren.

Om Bitdefender Antivirus for Mac opnieuw te installeren:

1. De-installeer Bitdefender Antivirus for Mac aan de hand van deze stappen.

2. Herstart uw Mac in de Veilige Modus aan de hand van deze instructies.

3. Daarna herstart u gewoon uw Mac zonder ergens op te drukken en uw Mac zal starten in de normale modus.

4. Installeer Bitdefender Antivirus for Mac opnieuw vanaf uw Central-account. Instructies over hoe u dit kunt doen, vindt u hier.

5. Voer een handmatige update uit: open de hoofdinterface en druk op de toetsen Command en U op uw toetsenbord.