Bitdefender VPN-Verbindingsfouten oplossen op Windows, Mac, Android, iOS: Foutcode 182, 9, 2 etc.

In dit artikel laten we u zien hoe u Bitdefender VPN-verbindingsfouten op Windows, macOS, Android, iOS en iPadOS kunt oplossen. Dit zijn enkele van de foutmeldingen die u kunt tegenkomen wanneer u verbinding maakt met Bitdefender VPN: Er is een fout opgetreden tijdens het proberen verbinding te maken. Foutcode 2 | Foutcode 4 | Foutcode 9 | Foutcode 10 | Foutcode 12 | Foutcode 99 | Foutcode 182 | Mislukt om serverlijst te krijgen, probeer het later opnieuw.

Opmerking: Als een bepaalde website niet werkt wanneer u verbonden bent met VPN, bekijk dan dit artikel - Geen toegang tot een website wanneer Bitdefender VPN actief is? Dit is wat u moet doen

Er zijn enkele veelvoorkomende oorzaken voor verbindingsfouten door Bitdefender VPN:

• Geen internet - Zorg ervoor dat je apparaat is verbonden met een snelle en stabiele internetverbinding.
  • Firewall - Controleer of je firewall de VPN niet blokkeert. Als je het niet zeker weet, raadpleeg dan de handleiding van je router, neem contact op met de fabrikant of je internetprovider.
  • Een andere VPN of proxy - Schakel alle andere VPN- of proxy-toepassingen uit voordat u verbinding maakt met Bitdefender VPN.
  • Openbare Wi-Fi (bijv. hotel, school of kantoor) - Neem contact op met de netwerkbeheerder om te zien of zij de firewallinstellingen kunnen wijzigen en de VPN-verbinding kunnen toestaan.
  • Poort 443 is geblokkeerd - Poort 443 UDP moet open zijn om Bitdefender VPN te laten werken. Ga naar de instellingen van je router door het IP-adres in een webbrowser te typen (raadpleeg indien nodig de handleiding van je router), zoek naar "Port Forwarding" of een vergelijkbare sectie en zorg ervoor dat poort 443 met UDP-protocol is toegestaan. Sla de instellingen op en start de router en computer opnieuw op.

Als u de redenen waarom Bitdefender VPN meestal niet werkt al hebt gecontroleerd, kan de onderstaande gids u verder helpen. Selecteer om te beginnen de naam van uw besturingssysteem.

Als je alle stappen in deze uitgebreide handleiding hebt gevolgd, zouden de VPN-fouten moeten stoppen. Nu zou u met succes verbinding moeten kunnen maken met Bitdefender VPN.