Hoe voegt u spammers toe aan de Spammerslijst

Als u een ondersteund e-mailprogramma gebruikt, kunt u via de onderstaande stappen de afzenders van de spamberichten gemakkelijk toevoegen aan de Spammerslijst:

1. Open uw e-mailprogramma.

2. Ga naar de map met ongewenste e-mails waar uw spamberichten zijn geplaatst.

3. Selecteer de berichten die door BitDefender zijn gemarkeerd als [spam].

4. Klik op de knop Spammer toevoegen in de antispamwerkbalk van Bitdefender.

5. Het is mogelijk dat u gevraagd wordt om de adressen die aan de Spammerslijst zijn toegevoegd, te bevestigen. Selecteer Dit bericht niet meer weergeven en klik op OK.

Als u een ander e-mailprogramma gebruikt, kunt u spammers handmatig toevoegen aan de spammerslijst vanaf de Bitdefender-interface. Het is handig om dit alleen te doen wanneer u meerdere spamberichten hebt ontvangen van hetzelfde e-mailadres.

1. Klik op de icoon Bescherming in de linkerzijbalk van de Bitdefender-interface.

2. Klik op de link FUNCTIES WEERGEVEN.

3. In het paneel ANTISPAM klikt u op Spammers beheren. Een configuratievenster wordt weergegeven.

4. Voer het e-mailadres van de spammer in en klik daarna op de knop Toevoegen. U kunt zoveel e-mailadressen toevoegen als u wilt.

spammerslijst 1

5. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan en het venster te sluiten.