De router wijzigen waarop BOX geïnstalleerd is?

Er zijn twee opties voor dit type scenario:

1. U kunt de BOX gewoon loskoppelen van de oude router en eens de nieuwe router geïnstalleerd is, BOX ermee verbinden en handmatig de DHCP-serverfunctie van de router uitschakelen. Contacteer gerust de ondersteuningsdienst van Bitdefender BOX als u hulp nodig hebt.

2. U kunt ook de BOX Verwijderen uit de huidige configuratie en het dan installeren op de nieuwe router.

• Eerst moet u ervoor zorgen dat het apparaat waarop u de BOX-app geïnstalleerd hebt, verbonden is met uw thuisnetwerk.

• Om BOX te verwijderen, moet u naar Instellingen in de BOX-app gaan en BOX verwijderen selecteren.

Android iOS Instellingen

router 1 wijzigen router 2 wijzigen router 3 wijzigen

Eens het proces voltooid is, kunt u de oude router verwijderen en de nieuwe installeren, en een nieuwe set-up van de BOX uitvoeren.