Ik heb BOX een tijdje geleden geïnstalleerd en het heeft sommige apparaten niet gedetecteerd

Na de installatie wordt BOX de DHCP-server in uw netwerk (het apparaat met de IP-opdracht). Als u in het verleden uw apparaten ingesteld hebt om een statische IP te hebben, met de router als Standaard Gateway, dan moet u deze op DHCP instellen en er vervolgens een statische IP van de BOX-app aan toewijzen.

U kunt ook gewoon de instellingen van dat apparaat wijzigen wat betreft de Standaard Gateway, vanaf het IP-adres van de router naar het IP van de BOX. Enkele ogenblikken nadat de wijzigingen zijn doorgevoerd, wordt het apparaat weergegeven in de BOX-app, onder Gast.