Hoe schakel ik Safepay in Bitdefender 2015 uit

Bitdefender Safepay is een beveiligde browser die is ontwikkeld om uw kredietkaartgegevens, accountnummer of enige andere vertrouwelijke gegevens die u mogelijk invoert wanneer u verschillende online locaties bezoekt, te beschermen.

Volg deze stappen als u deze functie niet wilt gebruiken:

1. Open de Bitdefender-interface en klik op het paneel Safepay.

1310 1

2. Klik rechtsboven op het kleine tandrad om naar Instellingen te gaan.

1310 2

3. In het uitklapmenu, kies Bitdefender Safepay™ niet gebruiken

4. Sluit Safepay door op "X" rechtsboven te klikken.