Hoe kan ik een scanlog maken en opsturen met Bitdefender 2015

Update eerst Bitdefender om er zeker van te zijn dat u de meest recente virushandtekeningen hebt: open de hoofdinterface met de Bitdefender-icoon op uw bureaublad. Klik op het paneel Update in de hoofdinterface van Bitdefender.

Voer een Systeemscan uit nadat de update is voltooid: ga bij het paneel Bescherming naar de module Antivirus, waar Systeemscan zou moeten staan.

1298 1

Aan het eind van de scan wordt een scanlogboek gegenereerd.

1298 2

Klik op Logboek Tonen en klik op Logboek Opslaan wanneer het nieuwe venster opent.

1298 3

Het scanlogboek wordt standaard opgeslagen op uw Bureaublad en heeft een naam zoals in dit voorbeeld: 1377703739_1_01.xml

OPMERKING: U vindt een gedetailleerde beschrijving van hoe u een geïnfecteerd bestand handmatig van uw computer kunt verwijderen in dit artikel.