Wat te doen bij het ondervinden van update fouten in Bitdefender 2016

Updatefouten verschijnen meestal wanneer er een probleem is met de internetverbinding (de verbinding is tijdelijk mislukt, u maakt gebruik van een proxy, een andere firewall blokkeert de Bitdefender-update enz.)

Hoe lost u updatefouten van Bitdefender op:

A. Zorg ervoor dat Bitdefender goed is ingesteld

1. Open BitDefender en klik op de icoon Instellingen in de rechterbovenhoek van het venster algemene instellingen

2. Klik op Algemene Instellingen en ga naar het tabblad Update

3. Zorg ervoor dat de update-instellingen correct zijn ingesteld (de updatelocatie is weergegeven in de onderstaande afbeelding)

1465 1

OPMERKING: Als u een proxy gebruikt, volg dan de stappen van dit artikel.

4. Als de instellingen juist zijn, gaat u naar de Bitdefender Firewall (klik op Modules onderaan het scherm > Firewall >Adapters ). Zorg ervoor dat u de Bitdefender Firewall instelt:

• Netwerktype = Thuis/Kantoor

• Stealth-modus = Uit

• Generiek = Aan

OPMERKING: Bitdefender Antivirus Plus bevat de Firewall-module niet

B. Als u een andere Firewall-software gebruikt, raden wij aan deze software uit te schakelen of te de-installeren (dit omvat ook de Windows-Firewall)

Indien de situatie blijft bestaan na het volgen van de bovenstaande stappen, neem dan contact op met onze afdeling Technische Ondersteuning door op het ticket te antwoorden dat u bij ons geopend hebt (of maak een nieuw ticket aan) en stuur ons de volgende logboeken.

We hebben ook de exacte foutmelding nodig: open Bitdefender > klik op de knop Instellingen algemene instellingen > Gebeurtenissen> selecteer de gebeurtenissen Update. Klik hier op de updatefout-gebeurtenis en u zou rechts in het scherm de exacte foutmelding moeten zien (zoals in de onderstaande afbeelding)