Hoe configureert u Bitdefender Parental Advisor op uw Android-apparaat

Met de app Bitdefender Parental Advisor voor Android kunnen gebruikers de activiteit van hun kinderen op hun Android-telefoons of -tablets monitoren.

OPMERKING: Volg de instructies uit dit artikel om de instellingen van de app te wijzigen .

1. Ga naar uw Bitdefender Central-account en klik op Parental Advisor.

1869 1

2. Als u geen profiel voor uw kinderen hebt ingegeven, klik dan op KINDPROFIEL TOEVOEGEN om uw eerste profiel toe te voegen. Anders klikt u op PROFIEL TOEVOEGEN in het rechtergedeelte van het venster MIJN KINDEREN.

1869 2

3. In het nieuwe venster kunt u de naam en de geboortedatum in de overeenkomstige velden invoeren. Eens u gedaan hebt, klik dan op VOLGENDE STAP.

OPMERKING: Op basis van ontwikkelingsnormen voor kinderen laadt de instelling van de geboortedatum van het kind automatisch de specificaties die geschikt beschouwd worden voor zijn leeftijdscategorie.

1869 3

4. Klik op APPARAAT TOEVOEGEN.

1869 4

5. Selecteer het vakje naast Bitdefender Parental Advisor for Android en klik op VOLGENDE STAP.

ParAdv vervanging

6. Geef het e-mailadres in waarop u de instructies wilt ontvangen om Parental Advisor te downloaden en te installeren.

1869 6

7. Open de e-mail op het apparaat waarop u de app gaat installeren.

1869 7

8. Tik op de link in de melding.

9. Installeer de app aan de hand van deze instructies. Nadat de installatie voltooid is, opent u de app en klikt u op VERDERGAAN.

10. Log in with your Bitdefender Central Account.

11. Nu moet u de gebruikstoegang inschakelen. Klik hiervoor op GA NAAR INSTELLINGEN.

ParAdv3

12. Sta gebruikstoegang voor Parental Advisor toe door op de schakelaar erlangs te tikken. Tik op OK indien u gevraagd wordt om te bevestigen.

ParAdv4

13. Activeer vervolgens de optie APPARAATBEHEERDER om alle beveiligingsfuncties te kunnen gebruiken. Tik op GA NAAR INSTELLINGEN en activeer vervolgens de optie voor de app Parental Advisor.

ParAdv5

14. Selecteer KLAAR.

ParAdv6

15. U wordt vervolgens gevraagd of u Parental Advisor wilt gebruiken als standaard sms-applicatie. Kies JA of NEE, afhankelijk van uw voorkeuren.

ParAdv7

16. Ten slotte moet u het toestel aan een van uw kinderen toewijzen. Tik op de knop GA ONLINE.

PA11

17. Bezig met aanmelden met uw Bitdefender Centrale-account..

18. Tik op de knop iOS menu-icoon in de linkerbovenhoek en selecteer Parental Advisor.

19. Tik op de icoon instellingen central Instellingen in de kaart van het kindprofiel en selecteer Toestellen.

20. Tik op het toestel dat u wenst toe te wijzen en selecteer OPSLAAN.