Hoe kunt u uw prestaties van het systeem te optimaliseren met een enkele klik met Bitdefender 2016 – OneClick Optimizer

De optie OneClick Optimizer bespaart u waardevolle tijd als u een snelle manier wilt om uw systeemprestaties te verbeteren door snel scannen, detecteren en schoonmaken van nutteloze bestanden.

Om het proces OneClick Optimizer te starten, gaat u als volgt te werk:

1. Open het Bitdefender-programma.

2. In het hoofdvenster, naast de andere belangrijke taken, vindt u de OneClick Optimizer. Klik op deze module.

3. Laat Bitdefender bestanden zoeken die kunnen worden verwijderd en klik dan op de knop Optimaliseren om het proces te voltooien.