Hoe verandert u de Ubee-router naar AP-modus

1. Verbind een computer met het Ubee-netwerk

2. Open een browser en ga naar de volgende router configuratiepagina:

192.168.1.1

of

192.168.0.1

3. Klik op Log-in aan de linkerzijde en u ziet een pop-up verschijnen met de vraag uw Gebruikersnaam en Wachtwoord in te geven.

4. Geef de gebruikersnaam en het wachtwoord in het dialoogvenster Authentificatie Vereist als volgt in:

Gebruikersnaam: user

Wachtwoord: user

OPMERKING: Als de standaardinloggegevens niet werken, hebt u het beheerderswachtwoord misschien veranderd.

5. Klik bovenaan op het scherm op Gateway en kies de optie DHCP aan de linkerzijde.

6. Stel de optie DHCP in op Nee en klik dan op Toepassen.