Hoe het wachtwoord voor Bitdefender-instellingen opnieuw instellen of verwijderen

De toegang tot uw Bitdefender-instellingen kwijtraken omdat u het wachtwoord bent vergeten dat is ingesteld onder Instellingen → Algemeen kan frustrerend zijn, maar er zijn manieren om weer toegang te krijgen tot uw productinstellingen zonder de veiligheid van uw apparaat in gevaar te brengen. Door de stappen in deze gids te volgen, kunt u het wachtwoord voor Bitdefender-instellingen resetten of verwijderen en weer controle krijgen over uw beveiligingsvoorkeuren.

Methode 1: Gebruik Bitdefender Central-account

Als u zich hebt aangemeld voor Bitdefender Small Office Security, kunt u een wachtwoord aanmaken om de instellingen van de beveiligingsoplossing te beschermen op alle apparaten die deel uitmaken van dat abonnement.

Hier lees je hoe je het wachtwoord voor de instellingen uitschakelt als je Bitdefender Small Office Security gebruikt:

1. Meld u aan bij uw Bitdefender Central-account op https://central.bitdefender.com
2. Selecteer Mijn apparaten in het menu aan de linkerkant en klik op Beheerderwachtwoord instellen.

Hoe het wachtwoord voor Bitdefender-instellingen opnieuw instellen of verwijderen

3. Schakel de optie Beheerderwachtwoord uit in de sectie Mijn apparaten. De kleur van de schakelaar verandert van blauw naar grijs.

Hoe het wachtwoord voor Bitdefender-instellingen opnieuw instellen of verwijderen

Het wachtwoord dat is ingesteld voor de Bitdefender-instellingen wordt uitgeschakeld op alle apparaten die het Bitdefender Small Office Security-abonnement gebruiken.

• Als u een nieuw instellingenwachtwoord wilt instellen, schakelt u Beheerderwachtwoord weer in en voert u het gewenste wachtwoord in. Klik vervolgens op "Wachtwoord instellen" om het proces te voltooien.

Methode 2: Bitdefender verwijderen en opnieuw installeren

Als de bovenstaande methode niet werkt of als u zich hebt aangemeld voor een ander abonnement, kunt u Bitdefender opnieuw installeren. Deze actie zal uw Bitdefender-beveiligingsoplossing opnieuw configureren naar de standaardinstellingen.

Hier ziet u hoe u Bitdefender eenvoudig kunt verwijderen en opnieuw kunt installeren op uw computer: https://www.bitdefender.nl/consumer/support/answer/14466/