Hoe verandert u de Nighthawk-router naar AP-modus

1. Verbind een computer met een NETGEAR-router en start een webbrowser op.

2. Ga naar de volgende configuratiepagina voor routers:

http://www.routerlogin.net

of

http://192.168.1.1

of

http://192.168.0.1

of

http://10.0.0.1

OPMERKING: Het standaardadres voor de configuratiepagina kan verschillen naargelang het model van uw router.

3. U wordt gevraagd een gebruikersnaam en wachtwoord in te geven. Voer de volgende standaardinloggegevens in:

Gebruikersnaam: admin

Wachtwoord: wachtwoord

OPMERKING: Als de standaardinloggegevens niet werken, hebt u het beheerderswachtwoord misschien veranderd.

4. Selecteer GEAVANCEERD > Geavanceerde Set-up > Draadloze AP.

5. Selecteer AP-modus Inschakelen.

6. Scrol naar beneden naar Instellingen IP-adres op dit toegangspunt kiezen en selecteer Dynamisch van bestaande router halen.

7. Klik op Toepassen.