Hoe verandert u een TP-Link-router naar AP-modus

1. Verbind een computer met de TP-Link-router en start een webbrowser op.

2. Ga naar de volgende configuratiepagina voor routers:

192.168.1.1

of

192.168.0.1

OPMERKING: Het standaardadres voor de configuratiepagina kan verschillen naargelang het model van uw router.

3. U wordt gevraagd een gebruikersnaam en wachtwoord in te geven. Voer de volgende standaardinloggegevens in:

Gebruikersnaam: admin

Wachtwoord: admin

OPMERKING: Als de standaardinloggegevens niet werken, hebt u het beheerderswachtwoord misschien veranderd.

4. Klik op de knop Modus in de rechterbovenhoek, selecteer Toegangspunt en klik op Opslaan.