Hoe Bitdefender Antivirus voor Mac installeren

In dit artikel lees je hoe je de Bitdefender Antivirus voor Mac-app downloadt en installeert op macOS-apparaten. We hebben twee korte video's die laten zien hoe je Bitdefender Antivirus voor Mac installeert, of je kunt de stappen hieronder lezen.

Opmerking: Voordat u Bitdefender Antivirus voor Mac installeert, moet u ervoor zorgen dat uw Mac voldoet aan de systeemvereisten en dat u een actief Bitdefender Antivirus voor Mac-abonnement hebt in uw Bitdefender-account. Het product dat u installeert valideert het abonnement in uw account. U kunt alle abonnementen vinden in de sectie 'Mijn abonnementen' van Bitdefender Central. Zie voor meer informatie - Hoe activeer ik mijn Bitdefender-abonnement?

 

Video-handleiding

  • Bitdefender Antivirus voor Mac installeren en instellen:

 

Bitdefender Antivirus voor Mac installeren

1. Ga op de Mac die u wilt beschermen naar https://central.bitdefender.com en meld u aan bij uw Bitdefender Central-account.

Als u nog geen account hebt, maak er dan een aan. Wat is Bitdefender Central & Hoe gebruik ik het?

sign in

 

2. Klik op de startpagina van Bitdefender Central op de knop Bitdefenderproducten installeren.

 Install Bitdefender Products

 

3. Er verschijnt een venster met uw Bitdefender-abonnementsproducten. Druk in dit venster op de knop Install in het paneel Security .

Install

 

4. Kies vervolgens Downloaden om het installatieprogramma van Bitdefender op uw Mac op te slaan.

Download

 

5. Zodra het downloaden klaar is, dubbelklikt u op het bitdefender_[...]  bestand dat u zojuist hebt opgeslagen om de installatie te starten.

bitdefender_...

 

 

6. Vervolgens wordt u door de stappen geleid die nodig zijn om Bitdefender op uw Mac te installeren. Klik op Toestaan als daarom wordt gevraagd en vervolgens op  Doorgaan.

Install AVFM 2 EN

Install AVFM 3 EN

 

7. Om door te gaan met de installatie moet u akkoord gaan met de voorwaarden van de software Subscription Agreement (abonnementsovereenkomst) .

Install AVFM 5 EN

 

8. Selecteer de schijf waarop u de Bitdefender-software wilt installeren en klik vervolgens op Doorgaan . Selecteer daarna Installeren .

Install AVFM 6 EN

 

9. Typ uw gebruikersnaam en wachtwoord wanneer daarom wordt gevraagd en klik vervolgens op Software installeren .

10. Er verschijnt een klein venster en Bitdefender Antivirus voor Mac wordt automatisch gedownload en geïnstalleerd op uw Mac.

Install AVFM 7 EN

De installatie is nu voltooid als u Yosemite (10.10), El Capitan (10.11) of macOS Sierra (10.12) hebt!

Opmerking: Volg deze extra stappen alleen als uw Mac macOS High Sierra of een recentere versie zoals Mojave, Catalina, Big Sur, Monterey, Ventura, Sonoma gebruikt - Zoek uit welk macOS uw Mac gebruikt.

 

Zodra Bitdefender Antivirus for Mac is geïnstalleerd, wilt u ook uw browsers beschermen door de browserextensie Traffic Light in te schakelen, die gevaarlijke websites blokkeert en onveilige koppelingen in uw zoekresultaten markeert.