Hoe controleert u de firmwareversie van uw Bitdefender BOX

Dit artikel helpt u stap voor stap om de firmwareversie van uw Bitdefender BOX te bekijken en handmatig bij te werken. Bitdefender brengt regelmatig firmware-updates uit om de prestaties van het product te verbeteren, nieuwe functies toe te voegen en de beveiliging te verbeteren. Om ervoor te zorgen dat de nieuwste functies beschikbaar zijn op de Bitdefender BOX, moet u ervoor zorgen dat de nieuwste firmwareversie wordt gebruikt.

Om de firmware op uw Bitdefender BOX te controleren en bij te werken, gebruikt u de Bitdefender Central-app als volgt:

1. Open de Bitdefender Central-app die op uw smartphone is geïnstalleerd en ga naar het pictogram "Apparaten" onder aan het scherm.

Bitdefender Central

2. Selecteer vervolgens Bitdefender BOX in de lijst met apparaten.

Bitdefender BOX

3. Tik vervolgens op het kleine tandwieltje in de rechterbovenhoek om de instellingen van Bitdefender BOX te openen.

De firmwareversie controleren

4. Nadat u het instellingenmenu hebt geopend, scrolt u naar beneden en tikt u op de optie "Firmware-informatie".

De firmwareversie controleren

5. Hier kunt u controleren of de firmware van uw Bitdefender BOX up-to-date is door de informatie die naast "Huidige firmwareversie" wordt weergegeven, te vergelijken met de "Nieuwste firmwareversie".

De optie "Automatische firmware-update" kan worden in- of uitgeschakeld om de automatische update te stoppen of te hervatten.

Om een handmatige update uit te voeren kunt u op de knop UPDATE NU drukken, die alleen actief wordt als er nieuwe firmware beschikbaar is.

De firmwareversie controleren