Hoe controleer ik of een Windows PC voldoet aan de Systeemvereisten voor het gebruik van Bitdefender?

Voordat u Bitdefender op Windows installeert, is het aangeraden om na te gaan of uw toestel aan de systeemvereisten beantwoordt. Als de computer niet voldoet aan alle systeemvereisten, wordt Bitdefender niet geïnstalleerd. Als het programma als is geïnstalleerd, zal het niet goed werken en zal het systeem vertragen en instabiel worden.

Systeemvereisten

U kunt Bitdefender alleen installeren op computers met de volgende besturingssystemen:

• Besturingssysteem: Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11
  • Geheugen (RAM): 2 GB
  • Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 2,5 GB vrije ruimte (ten minste 800 MB op de systeemschijf)

* De systeemprestaties kunnen worden beïnvloed op apparaten met processoren van een oude generatie.

ⓘ Opmerking: Alleen definitieve en officieel uitgebrachte besturingssystemen worden ondersteund door Bitdefender-software. Beta of Windows Insider Preview versies van nieuwe besturingssystemen zijn niet compatibel.

Softwarevereisten

Om Bitdefender te kunnen gebruiken, evenals alle functies ervan, moet uw computer voldoen aan de volgende softwarevereisten:

• Internet Explorer versie 11

Hoe de systeemvereisten controleren

Controleer vóór de installatie of uw computer voldoet aan de systeemvereisten. In dit gedeelte laten we u een eenvoudige manier zien om de basis hardware en software specificaties van uw PC te controleren, zoals de processor, het geheugen, de vrije ruimte, en de versie van het besturingssysteem. Om te beginnen, kies uw Windows-versie uit de onderstaande lijst. Welke Windows-versie gebruik ik?

ⓘ Opmerking: Om de video-ondertitels te wijzigen in uw moedertaal of een andere taal waarin u zich beter voelt, klikt u op de CC-knop onderaan de video om bijschriften in te schakelen, drukt u vervolgens op het ⚙︎-pictogram, selecteert u Ondertitels/CC, klikt u op Automatisch vertalen en kiest u de taal van uw keuze.

Indien uw systeem beantwoordt aan alle vereisten, kunt u verdergaan met de installatie.