Een connectiviteitslogboek genereren onder Windows

Om een connectiviteitslogboek te creëren, moet u:

1. Klik op de onderstaande link en voer het gedownloade bestand .exe uit op uw computer.

https://www.bitdefender.com/files/KnowledgeBase/file/connectivity_issues.exe

2. Er verschijnt een zwarte opdrachtenprompt die u informeert dat er gegevens worden verzameld en dat dit proces enkele minuten kan duren.

connectiviteitslog 11

3. Eens het verzamelproces is afgerond, ziet u de boodschap Druk op een toets om verder te gaan.

Het opdrachtenpromptvenster verdwijnt wanneer u op de toets drukt. Er wordt een log BDconnection.log aangemaakt op dezelfde locatie.

4. Voeg het bovengenoemde log toe in een antwoord op uw open ticket et zorg dat er op dezelfde computer geen andere filters voor HTTP-verkeer zijn.