Een programma de-installeren van uw Windows-toestel

Volg de onderstaande instructies indien u een programma van uw computer wenst te verwijderen:

In Windows 11

1. Klik op het menu Start ⊞ en typ vervolgens APPWIZ.CPL in het veld Typ hier om te zoeken boven in de zoekbalk.

2. Zoek het programma dat u wilt de-installeren, klik erop met de rechtermuisknop en selecteer De-installeren.

3. Volg de stappen uit de wizard om het proces te vervolledigen.

OPMERKING: We raden aan om deze specifieke tool voor de-installatie te gebruiken indien u een beveiligingsoplossing wilt de-installeren of indien u een fout ondervindt. U vindt hier een lijst met de meest voorkomende beveiligingsoplossingen.

In Windows 10

1. Klik op Start en dan op Instellingen.

2. Klik in Instellingen op de icoon Systeem en selecteer dan Apps.

3. Zoek het programma dat u wilt de-installeren, klik erop met de rechtermuisknop en selecteer De-installeren.

4. Volg de stappen uit de wizard om het proces te vervolledigen.

OPMERKING: We raden aan om deze specifieke tool voor de-installatie te gebruiken indien u een beveiligingsoplossing wilt de-installeren of indien u een fout ondervindt. U vindt hier een lijst met de meest voorkomende beveiligingsoplossingen.

In Windows 8 en Windows 8.1

1. Zoek vanuit het Windows-startscherm het Configuratiescherm (u kunt bijvoorbeeld rechtstreeks in het startscherm "Configuratiescherm" beginnen ingeven) en klik op de icoon ervan.

2. Klik op Een programma de-installeren of Programma's en Functies.

3. Zoek het programma dat u wilt de-installeren, klik erop met de rechtermuisknop en selecteer De-installeren.

4. Volg de stappen uit de wizard om het proces te vervolledigen.

OPMERKING: We raden aan om deze specifieke tool voor de-installatie te gebruiken indien u een beveiligingsoplossing wilt de-installeren of indien u een fout ondervindt. U vindt hier een lijst met de meest voorkomende beveiligingsoplossingen.

In Windows 7

1. Klik op Start, ga naar Configuratiescherm en dubbelklik op Programma's en Functies.

2. Zoek het programma dat u wilt de-installeren, klik erop met de rechtermuisknop en selecteer De-installeren.

3. Volg de stappen uit de wizard om het proces te vervolledigen.

OPMERKING: We raden aan om deze specifieke tool voor de-installatie te gebruiken indien u een beveiligingsoplossing wilt de-installeren of indien u een fout ondervindt. U vindt hier een lijst met de meest voorkomende beveiligingsoplossingen.