Wat te doen bij het optreden van updatefouten in Bitdefender 2018

Updatefouten worden meestal veroorzaakt door problemen met de internetverbinding (de verbinding is tijdelijk mislukt, u maakt gebruik van een proxy, een andere firewall blokkeert de Bitdefender-update enz.)

Wat moet u doen als u problemen ondervindt met de Bitdefender-update:

Zorg ervoor dat Bitdefender goed is ingesteld

1. Open Bitdefender en klik op het pictogram Instellingen instellingen linksonder in de hoofdinterface.

2. Klik op het tabblad Update.

3. Zorg ervoor dat de update-instellingen correct zijn ingesteld (de updatelocatie is weergegeven in de onderstaande afbeelding)

OPMERKING: als u een proxy verbinding gebruikt, volg de stappen in dit artikel hieronder.

4. Als de instellingen correct zijn, ga naar de Bitdefender Firewall aan de hand van deze instructies:

• Klik op het pictogram Bescherming beveiliging in de hoofdinterface van Bitdefender.

• Klik op FUNCTIES BEKIJKEN.

• Klik op het pictogram Instellingeninstellingenin de Firewall-module.

• Controleer in het tabblad NETWERKADAPTERS of de firewall correct is ingesteld:

• Klik op het vakje dat overeenkomt met uw netwerkadapter en selecteer Thuis / Kantoor.

• In the lower part of thw indow, click on Home/Office.

OPMERKING: Bitdefender Antivirus Plus bevat geen Firewall.

5. Ga naar het tabblad INSTELLINGEN.

6. Klik op Stealth-instellingen bewerken.

7. Klik op de schakelaar die overeenkomt met uw adapter en selecteer Uit. Klik daarna op OK.

Als u een andere Firewall-software gebruikt, raden wij het uitschakelen of verwijderen van deze (dit omvat ook de Windows Firewall).

Als de situatie na het volgen van de bovenstaande stappen nog steeds aanhoudt, neem dan contact op met onze technische ondersteuning door te antwoorden op het open ticket dat u bij ons heeft (of maak een nieuw ticket aan) en stuur ons de volgende logs.

We hebben ook de exacte foutmelding nodig. Volg de onderstaande stappen om dit te vinden:

• Open de hoofdinterface van Bitdefender.

• Open het menu Instellingen door op het pictogram Meldingen te klikken. Notificaties

• Klik op het tabblad Kritiek en u zou de exacte foutmelding moeten zien.