Hoe activeer ik Bitdefender Premium VPN

Met Bitdefender VPN houdt u uw data privé telkens u verbindt met onbeveiligde draadloze netwerken in luchthavens, winkelcentra, cafés of hotels. Zo vermijdt u onfortuinlijke situaties, bijvoorbeeld diefstal van persoonlijke gegevens of pogingen om het IP-adres van uw apparaat toegankelijk te maken voor hackers. U krijgt eveneens toegang tot afgeschermde inhoud, ongeacht het land dat de internetcensuur oplegt.

De VPN werkt zoals een tunnel tussen uw apparaat en het netwerk waarmee u verbindt: de VPN beveiligt die verbinding, door aan de hand van versleuteling volgens bankrichtlijnen de gegevens te versleutelen en door uw IP-adres te verbergen, waar u ook bent. Uw dataverkeer wordt omgeleid via een andere server, waardoor het praktisch onmogelijk wordt om uw apparaat te identificeren tussen de talloze andere toestellen die gebruikmaken van onze diensten.

Met Bitdefender VPN geniet u van een dagelijks quotum van 200 MB aan dataverkeer per apparaat, inbegrepen in uw abonnement (U krijgt dagelijks 500 MB aan gratis dataverkeer, inbegrepen in uw abonnement Bitdefender Small Office Security). De functie helpt u om uw verbinding te beveiligen telkens dit nodig is en verbindt u automatisch met de beste serverlocatie. Upgrade aan de hand van de volgende stappen naar de premium-versie voor onbeperkt dataverkeer en toegang tot afgeschermde inhoud overal ter wereld, doordat u de serverlocatie naar wens kunt selecteren:

1. Open de hoofdinterface van Bitdefender VPN.

2. Klik op de knop ONTVANG ONBEPERKT DATAVERKEER in het onderste gedeelte van het venster.

bd vpn premium 1

3. Klik op de knop AANBOD WEERGEVEN.

bd vpn premium 2

4. U wordt automatisch doorgestuurd naar het Winkelmandje, waar u de prijs kunt zien van het product dat u wenst aan te kopen. Controleer dat alle informatie correct is en klik vervolgens op FACTURATIE-BETALINGSINFORMATIE.

5. Vul alle velden met alle nodige informatie in en klik vervolgens op BESTELLING BEVESTIGEN.

OPMERKING: We raden aan dat u het e-mailadres gebruikt waarmee u inlogt op uw Bitdefender Central-account.

bd vpn premium 3

6. Controleer dat alle gegevens correct zijn en klik op BESTELLING PLAATSEN.

bd vpn premium 4

7. Gefeliciteerd! U hebt net een abonnement voor Bitdefender Premium VPN aangekocht. Nu zou u uw activeringscode op het scherm moeten zien.

bd vpn premium 5

Nadat u uw aankopen afrondt, krijgt u ook twee e-mails. De ene bevat de factuur, de andere een speciale link waarmee u uw nieuwe abonnement makkelijk kunt activeren.

U kunt het abonnement op twee manieren activeren. De meest eenvoudige manier is om de e-mail te openen en te klikken op de knop PREMIUM VPN ACTIVEREN (zie onderstaande afbeelding). U wordt nu doorgestuurd naar Bitdefender Central, waar u moet inloggen op uw account (indien u dat nog niet gedaan hebt). Nadat u ingelogd bent, wordt het abonnement onmiddellijk toegevoegd aan uw account en kunt u alle functies van Bitdefender Premium VPN gebruiken.

bd vpn premium 6

Of u kunt de activeringscode die in de grijze tekst onder de knop PREMIUM VPN ACTIVEREN staat, kopiëren (in de afbeelding hierboven is de code A5F7FKEMRZ). Ga vervolgens naar uw Bitdefender Central-account, ga naar Mijn abonnementen, klik in de rechterbovenhoek op ACTIVERINGSCODE en plak de code in het juiste veld. Klik ten slotte op de ACTIVERINGSCODE. Het abonnement wordt toegevoegd aan uw Central-account.

Na het upgraden naar Bitdefender Premium VPN

Wanneer u na de aankoop van uw abonnement de interface van Bitdefender Premium VPN voor het eerst opent, krijgt u de melding te zien dat alle functies nu beschikbaar zijn. Daarnaast worden alle referenties naar upgrades uit de interface verwijderd.