Snelle Acties: Uw favoriete Bitdefender-functies vastmaken aan de interface

Met Snelle acties kan de gebruiker gemakkelijk toegang krijgen tot bijna elke productfunctie vanaf het Bitdefender-dashboard zonder naar een specifieke module te hoeven navigeren. Door bijvoorbeeld SYSTEM SCAN als snelle actie toe te voegen, kunt u een volledige scan starten vanaf het dashboard zonder naar de Antivirusmodule te hoeven navigeren.

Snelle Acties

In totaal zijn er zes configureerbare snelle acties in Bitdefender. Zet de functies die u het meest gebruikt vast op het dashboard. Deze kunnen op elk moment worden vervangen. Dus als u besluit dat u Systeemscan niet nodig hebt als Snelle actie, kunt u deze vervangen door een andere.

Hier zijn de functies die kunnen worden toegevoegd als Snelle acties:

- Snel scannen

- Systeemscan

- Kwetsbaarheid scannen

- Portemonnee

- Safepay

- VPN

- Bestand versnipperaar

- Een-klik Optimizer

Bitdefender wordt standaard geleverd met een viertal acties die kunnen worden vervangen door de acties die u het meest gebruikt. Om een snelle actie te vervangen:

1. Klik op het penpictogram in de rechterbovenhoek van de kaart die u wilt verwijderen.

2. Scroll omhoog en omlaag naar de functie die u wilt toevoegen aan de hoofdinterface, en selecteer vervolgens het keuzerondje naast de naam ervan.

3. 3. Klik op het pictogram Toevoegen om het kenmerk aan het dashboard vast te maken.