Hoe maakt u een Portefeuille met uw Bitdefender beveiligingsoplossing

In dit artikel laten we u zien hoe u een Portefeuille (Wallet) kunt maken met uw Bitdefender beveiligingsoplossing - Bitdefender Total Security, Bitdefender Internet Security of Bitdefender Antivirus Plus. Het is niet gemakkelijk om het wachtwoord voor al uw online accounts te onthouden. En als u niet voorzichtig bent terwijl u online surft, kunnen uw privégegevens, zoals e-mailadressen of ID's voor instant messaging, in gevaar komen. De Bitdefender Portefeuille beveiligt uw wachtwoorden, creditcardgegevens en andere gevoelige gegevens in een cyber-vault voor eenvoudige toegang wanneer u ze nodig hebt. Met één hoofdwachtwoord voor toegang tot uw gegevens maakt Wallet het u gemakkelijk om al uw wachtwoorden veilig op één plaats te bewaren. Deze speciale wachtwoordbeheerfunctie geeft u de mogelijkheid om online formulieren automatisch in te vullen en kan zelfs veilige wachtwoorden aanbevelen.

Voor een gemakkelijkere browserervaring kunt u een Portefeuille-database aanmaken door de onderstaande instructies te volgen.

Opmerking: Als uw abonnement de volledig uitgeruste dienst Password Manager omvat, zoals Bitdefender Premium Security, Bitdefender Ultimate Security, is de portemonnee niet beschikbaar. Bekijk dit artikel om te leren hoe u Portefeuillegegevens kunt overbrengen naar Bitdefender Password Manager.

1. Klik in het navigatiemenu in de Bitdefender-interface op Privacy.

2. Klik in het venster WACHTWOORDBEHEERDER op Instellingen.

Een Portefeuille aanmaken in Bitdefender

3. Klik in het venster Mijn portefeuilles op Portefeuille toevoegen.

4. Klik op Aanmaken.

5. Typ de vereiste informatie in de overeenkomende velden.

• Portefeuillenaam - tik een unieke naam in voor de database van uw Portefeuille.
  • Masterwachtwoord - tik een wachtwoord in voor uw Portefeuille.
  • Hint - tik een hint in om het wachtwoord te herinneren.

6. Klik op Doorgaan.

7. Bij deze stap kunt u kiezen of uw informatie in de cloud wordt bewaard, door de schakelaar naast Synchroniseren voor al mijn apparaten te activeren. Kies de gewenste optie en klik daarna op Verdergaan.

8. Selecteer de webbrowser waarvan u de gegevens van wilt importeren.

9. Klik op Voltooien.