Hoe installeert u Bitdefender 2019

Uw apparaten beveiligen met Bitdefender 2019 is gemakkelijk. Laten we deze nu installeren.

1. Meld u aan op Bitdefender Central.

2. Ga naar Mijn apparaten en klik dan op BESCHERMING INSTALLEREN.

3. Kies een van de twee beschikbare opties.

• Klik in het venster Uw apparaten beveiligen op Dit apparaat beveiligen om Bitdefender te installeren op uw huidige PC.

• Om Bitdefender te installeren op een ander apparaat, klikken op Ander apparaat beveiligen. U kunt ervoor kiezen om de download link te kopiëren op het klembord, of de DOWNLOAD LINK VERZENDEN. Voer het e-mailadres in van de ontvanger en klik op E-MAIL VERSTUREN om de download link te verzenden via e-mail.

4. Wacht tot het downloaden voltooid is en voer het installatieprogramma uit. U ziet een downloadvenster en vervolgens het hoofdvenster van de installatie.

5. U kunt de taal voor de installatie kiezen voordat u doorgaat met de installatie.

6. Klik op INSTALLEREN om uw voorkeuren te bevestigen en de installatie te starten. Wacht tot de installatie is voltooid. Er wordt een overzicht van de installatie weergegeven. Als tijdens de installatie actieve malware wordt gedetecteerd en verwijderd, kan het opnieuw opstarten van het systeem nodig zijn.

7. Klik op STARTEN MET BITDEFENDER om verder te gaan. In het venster Aan de slag kunt u de details van uw abonnement bekijken. Klik op VOLTOOIEN om naar de -interface te gaan. Uw Bitdefender 2019 product is nu geïnstalleerd en geactiveerd.