In deze handleiding wordt uitgelegd hoe bedrijfseigenaren of beveiligingsbeheerders een teamlid kunnen verwijderen uit het Bitdefender Ultimate Small Business Security-abonnement. Eenmaal verwijderd, wordt de toegang van het teamlid tot het beveiligingsplan geannuleerd en zijn hun apparaten niet langer beschermd.
1. Meld u aan bij Bitdefender Central
- Ga naar https://central.bitdefender.com.
- Meld u aan met het e-mailadres en wachtwoord dat u gebruikte toen u Bitdefender Ultimate Small Business Security activeerde.
2. Schakel over naar Zakelijke ruimte
- Controleer na het aanmelden de rechterbovenhoek van het Bitdefender Central-dashboard.
- Als er Persoonlijke ruimte staat, klik dan op uw gebruikersnaam en vervolgens op Schakelaar om de Zakelijke ruimte te kiezen waar uw Bitdefender Ultimate Small Business Security-abonnement actief is.
-
- Als u meerdere zakelijke ruimtes heeft, selecteer dan de gewenste ruimte uit de lijst.
3. Open Mijn Abonnementen
- Nadat je bent overgeschakeld naar de bedrijfsruimte, klik je op Mijn Abonnementen in het menu aan de linkerkant.
4. Een teamlid verwijderen
- Nadat u de sectie Mijn abonnementen hebt geopend, klikt u op Leden bewerken in het paneel Bitdefender Ultimate Small Business Security.
- Zoek de werknemer die u van het gedeelde plan wilt verwijderen en klik op Wissen.
- Beantwoord de gestelde vragen en klik vervolgens op Lid verwijderen om te bevestigen:
- Gebruikte het lid een e-mailadres van het bedrijf om toegang te krijgen tot dit abonnement?
- Gebruikte het lid apparaten die eigendom zijn van het bedrijf waartoe ze geen toegang meer hebben?
- Klik op de knop Bewerken voltooien om de wijzigingen van kracht te laten worden.
5. Het verwijderde teamlid wordt per e-mail op de hoogte gebracht
Het verwijderde teamlid ontvangt een kennisgeving per e-mail om hem/haar te informeren dat hij/zij niet langer toegang heeft tot het Bitdefender Ultimate Small Business Security-abonnement.
Om te kunnen blijven profiteren van de beveiligingsfuncties van Bitdefender, kan het teamlid opnieuw worden uitgenodigd voor het gedeelde plan of ervoor kiezen een eigen Bitdefender-abonnement te kopen.






Het verwijderde teamlid ontvangt een kennisgeving per e-mail om hem/haar te informeren dat hij/zij niet langer toegang heeft tot het Bitdefender Ultimate Small Business Security-abonnement.