Als u een volwassen lid bent van een Bitdefender Familieplan, hebt u de optie om de familiegroep rechtstreeks vanuit uw eigen gebruikersaccount te verlaten.
Belangrijk: Als u de Familiegroep verlaat, wordt u verwijderd uit het Familieabonnement. Uw apparaten worden niet langer beschermd onder het gezinsabonnement, tenzij u een actief individueel abonnement hebt of lid wordt van een andere gezinsgroep.
Een familiegroep verlaten
Een familiegroep verlaten
- Meld u aan bij uw Bitdefender Central-account die is gekoppeld aan het Family-abonnement op https://central.bitdefender.com/.
- Klik in het linkermenu op Mijn abonnementen.
- Als de tabbladen ‘Persoonlijk’ en ‘Family group’ worden weergegeven, selecteer dan het tabblad Family group.
- Klik op de Family-plankaart op het 3-stippenmenu [ ••• ] en kies Deze familiegroep verlaten.

- Bevestig door te klikken op Ja, groep verlaten.
- Je ziet een bevestigingsbericht dat je de familiegroep hebt verlaten. Je kunt dan het venster sluiten.
Wat gebeurt er na het verlaten van de familiegroep?
Er wordt ook een bevestigingsmail naar jou en de gezinsmanager gestuurd.
- Voor jou (het lid):
- Je ontvangt een bevestigingsmail waarin staat dat je de Familiegroep met succes hebt verlaten.
- Je apparaten zijn niet langer beschermd onder dit Familieplan en je verliest de toegang tot de functies en diensten.
- Om beschermd te blijven, kun je:
- Activeer een Individueel plan in uw Bitdefender-account.
- Lid worden van een andere Familiegroep (u hebt een uitnodiging nodig).
- Voor de gezinsmanager:
- Zij ontvangen per e-mail een melding dat er een plaats is vrijgekomen in hun gezinsplan.
- De open plaats kan worden gebruikt om een ander gezinslid uit te nodigen.



