Bitdefender Zakelijk

BEVEILIG DE PUBLIEKE CLOUD

De publieke cloud biedt flexibele pay-as-you-go services in eigen beheer, die zeer geschikt zijn om uw datacenter verder uit te breiden, uw websites en webapps beschikbaar te stellen en/of de ontwikkeling en oplevering van uw applicaties te versnellen. Maar het is uw taak om uw activiteiten binnen de cloud te beveiligen.

Beveiliging in de cloud is een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid: de cloudprovider beheert de beveiliging VAN de cloud, terwijl de beveiliging BINNEN de cloud voor rekening van de klant komt. Bitdefender helpt u om aan de eisen te voldoen binnen dit model van gedeelde verantwoordelijkheden, zodat u het blijvende vertrouwen van uw klanten kunt verdienen.

Security for Amazon Web Services

Bitdefender Security-as-a-Service for Amazon Web Services is een beveiligingsoplossing die specifiek is ontwikkeld voor de cloud-infrastructuur van Amazon en die is geïntegreerd met de GravityZone cloud-console. Bitdefender Security for Amazon Web Services is gebouwd voor virtualisatie, biedt een flexibel prijsmodel en schaalt mee met uw behoeften en uw bedrijfsgrootte, zodat uw investering altijd beschermd is.


Dankzij de extra flexibiliteit van de cloud kunnen bedrijven de levering van hun producten aan de klant verbeteren en beter concurreren in de markt.

Lees over de ervaringen van onze klanten met de AWS-implementatie:

Dotter kiest voor Bitdefender om hun activiteiten op Amazon
Web Services (AWS) te beveiligen
Case Study tonen
Bitdefender Security-as-a-Service for AWS vervangt
de traditionele beveiliging
Case Study tonen
ZIE ZAKELIJKE OPLOSSINGEN
Bitdefender Security for Amazon Web Services
GRATIS PROEFVERSIE Meer Informatie
Aanvraag indienen