Het is tijd om uw eindpuntbeveiliging anders te bekijken

Meer dan de helft van de inbreuken starten met een eindpunt dat in de problemen kwam.
Zorg ervoor dat eindpuntbeveiliging niet de zwakste schakel wordt in de verdediging van uw bedrijf.

Gelaagd platform voor eindpuntbeveiliging van de nieuwe generatie

Gesofisticeerde dreigingen zoals bestandsloze aanvallen, aanvallen op basis van script, moderne ransomwaer en
phishing omzeilen traditionele tools voor eindpuntbeveiliging.

Om uw eindpunten te verstevigen, kunt u vertrouwen op een gelaagde verdedigingsaanpak met eengemaakte preventie, detectie
in meerdere stadia en geautomatiseerde respons, dit alles in één modulair platform.

Het gelaagde beveiligingsplatform voor eindpunten van de nieuwste generatie van Bitdefender biedt een agressieve en precieze

bescherming tegen het volledige spectrum van gesofisticeerde cyberaanvallen, met snelheid, nauwkeurigheid, lage administratieve belasting en minimale systeemimpact.

Voorkom exploits, spoor script- en bestandsloze aanvallen op

Opvallende aanvallen beginnen vaak met exploits om code uit te voeren op specifieke systemen. De doeltreffende anti-exploit-technologie is gericht op tools en technieken van aanvallen om zo aanvallen die zero-day- en patchloze kwetsbaarheden gebruiken. Bitdefender houdt bovendien continu toezicht op alle lopende processen om in de opsporing van bestandsloze aanvallen gedragsanalyses uit te voeren en schadelijke processen in volle actie te beëindigen.

Ongekende malware en ransomware opsporen

Ransomware blijft de belangrijkste dreiging en is goed voor 72% van de malware-incidenten in de gezondheidszorg.* Automatische leermodellen zijn doeltreffend in het opsporen en voorkomen dat ongekende malware en ransomware worden uitgevoerd. De bewezen automatische leermodellen van Bitdefender maken gebruik van meer dan 40.000 statische en dynamische functies en worden continu bijgestuurd op miljarden gezonde en schadelijke bestandsmonsters die wereldwijd bij meer dan 500 miljoen eindpunten worden verzameld. Dit heeft een ingrijpende invloed op de opsporing van malware en beperkt valse positieven. De recente ransomware-epidemie van WannaCry werd voor de uitvoering geblokkeerd door de antimalware van Bitdefender met automatische leertechnieken op het uur nul, zonder dat er updates voor nodig waren.

Voorkom phishing-aanvallen

92% van de phishing-aanvallen die hebben geleid tot een inbreuk, werden gevolgd door een of andere software-installatie. *Naast een bewustzijnsopleiding rond beveiliging van gebruikers, hebt u ook antiphishing-bescherming nodig die automatisch toegang blokkeert tot phishing of frauduleuze websites en verdacht internet- en netwerkverkeer opspoort.

*Data-inbreukrapport Verizon 2017

Automatische actie en duidelijke zichtbaarheid van dreigingen

Met beperkte middelen en expertise rond IT-beveiliging hebben bedrijven nood aan automatisering en zichtbaarheid van dreigingen. Zodra een dreiging wordt opgespoord, neutraliseert Bitdefender ze meteen via automatische stappen, zoals beëindiging van het proces, quarantaine, verwijdering en het terugstellen van schadelijke wijzigingen. Bovendien hebt u zichtbaarheid van de dreigingen nodig, als indicators van risico en vroege waarschuwingen voor schadelijk gedrag, zoals dubieuze verzoeken aan het besturingssysteem, omzeilende acties en verbindingen met commando- en controleservers.

Beveiligingsoplossingen van de volgende generatie

Elitebeveiliging

Aanbevolen voor bedrijven met
meer dan 1.000 apparaten en bedrijven die
op zoek zijn naar een agressieve bescherming

Demo aanvragen Meer weten >>
Advanced Business
Security

Aanbevolen voor middelgrote
ondernemingen < 1000 apparaten

Gratis proefversie meer informatie >>
Business Security

Aanbevolen voor kleine
ondernemingen < 100 apparaten

Gratis proefversie meer informatie >>