Bitdefender Zakelijk

BESCHERM UW EINDPUNTEN

Aanvallers zijn vaak succesvol bij aanvallen op een eindpunt doordat ze misbruik maken van zwakke plekken in de eindpuntbeveiliging of van nalatigheid van de gebruikers. Deze criminelen worden gedreven door winstbejag en ontwikkelen voortdurend nieuwe, meer geavanceerde malware en methoden om de aanwezige eindpuntbeveiliging te omzeilen.

Als uw organisatie het slachtoffer is worden van ransomware of een andere cyberaanval, wordt het tijd om op zoek te gaan naar betere beveiliging. Hoewel ze al een lange geschiedenis hebben, bieden de huidige platforms voor eindpuntbeveiliging sterk wisselende prestaties bij de preventie van aanvallen zonder het systeem voor de gebruikers te vertragen, het gebruiksgemak te verminderen of het beheer te bemoeilijken.

Bitdefender demonstreert in onafhankelijke tests keer op keer zijn superieure prestaties. In 2016, 2015 en 2014 behaalde Bitdefender de hoogste totaalscores voor bescherming, prestaties en gebruiksgemak in de door AV-TEST uitgevoerde tests voor eindpuntbeveiliging.

ZIE ZAKELIJKE OPLOSSINGEN
Enterprise-beveiliging
Aanbevolen voor grote ondernemingen > 1000 apparaten
GRATIS PROEFVERSIE meer informatie
Beveiligt tegen doelgerichte aanvallen met Hypervisor Introspection
GRATIS PROEFVERSIE meer informatie
Advanced Business Security
Aanbevolen voor middelgrote ondernemingen < 1000 apparaten
GRATIS PROEFVERSIE meer informatie
Business Security
Aanbevolen voor kleine ondernemingen < 100 apparaten
GRATIS PROEFVERSIE meer informatie
Aanvraag indienen

BITDEFENDER OPLOSSINGEN VOOR EINDPUNTBEVEILIGING

Nu het IT-landschap ingrijpend wordt veranderd door ontwikkelingen zoals BYOD, cloud computing en virtualisatie, wordt het steeds moeilijker om met traditionele eindpuntoplossingen in alle verschillende omgevingen een betrouwbare beveiliging te handhaven. Bitdefender GravityZone is van de grond af aan ontworpen voor cloud computing en virtualisatie en biedt via één centrale console beveiligingsbeheer voor alle fysieke en virtuele werkstations en servers, mobiele apparaten en e-mail.

Kleine en middelgrote ondernemingen kunnen de kosten voor een beveiligingsinfrastructuur uitsparen en gebruikmaken van een console die in de Bitdefender-cloud is gehuisvest. In tegenstelling tot de oplossingen van andere leveranciers omvatten de Bitdefender-oplossingen alle essentiële beveiligingsmodules zonder bijkomende kosten: antivirus en antimalware, firewall met IDS/IPS, webfiltering, inhoudsfilter en apparaatbewaking.