GravityZone Ultra Plus

(Niet meer beschikbaar sinds mei 2021)

Preventie, detectie en respons voor endpoints, netwerken, cloud en menselijke systemen

Cyberbeveiligingsoplossing eXtended Detection and Response

eXtended Detection and Response (XDR)

De geïntegreerde oplossing die aanvallen stopt en de veerkracht van de organisatie vergroot. De oplossing combineert de meeste geavanceerde preventiemogelijkheden, EDR (Endpoint Detection and Response) met lage overhead en Network Traffic Analytics. GravityZone Ultra Plus breidt de op endpoints-gebaseerde detectie van dreigingen van een traditionele EDR uit door ook netwerkincidenten (XDR) te betrekken om geavanceerde dreigingen met succes te blokkeren, ongeacht waar ze opduiken in de architectuur: op de endpoints, in het netwerk of in de cloud.

Functies

Perfecte score in de 'First Attack Test' van Av Comparatives De Unified GravityZone Ultra Plus security agent is 's werelds beste beveiligingsstack die gebruik maakt van meer dan 30 lagen geavanceerde technologieën om geavanceerde bedreigingen met succes te blokkeren en organisaties te helpen dure datalekken te vermijden.

Verbeter de zichtbaarheid op al het verkeer voor BYOD, endpoints, lokale en cloud servers, slimme medische apparaten, slimme apparaten en gebouwen, en slimme steden. GravityZone Ultra Plus is ontworpen voor een simpele en eenvoudige bediening en blinkt uit waar pure-play EDR-producten te complex en te druk zijn. Het combineert intelligente triage van beveiligingswaarschuwingen en begeleide incident response om de operationele inspanning en de vereiste vaardigheden van het personeel te verminderen.

Bitdefender GravityZone Console weergave van filtering van incidenten GravityZone Ultra Plus is ontworpen voor een simpele en eenvoudige bediening en blinkt uit waar pure-play EDR-producten vaak te complex zijn. De doeltreffende oplossing combineert intelligente triage van beveiligingswaarschuwingen en een begeleide en automatische respons op incidenten, om de drempel om geavanceerde beveiligingsoplossingen te implementeren, te verlagen.

Bekijk uw risicoanalyses in real time, binnen de GravityZone-console Zichtbaarheid van zowel voor als na aanvallen die alle infrastructuurelementen (Endpoint, Netwerk en Cloud) omvatten stelt beveiligingsanalisten in staat om een root cause analysis uit te voeren, zowel op tegengehouden aanvallen als op lopende verdachte activiteiten.

Zichtbaarheid van end-to-end beveiligingsincidenten

GravityZone Ultra Plus biedt een volledige zichtbaarheid op cloud resources, netwerken en endpoints Zichtbaarheid van zowel voor als na aanvallen die alle infrastructuurelementen (Endpoint, Netwerk en Cloud) omvatten stelt beveiligingsanalisten in staat om een root cause analysis uit te voeren, zowel op tegengehouden aanvallen als op lopende verdachte activiteiten.

Gebruikscasussen

Hoe het werkt

Enterprise Endpoints

Workstations, fysieke/virtuele servers, cloud-middelen die worden beschermd door de Bitdefender-agent

zakelijke endpoints: laptops, desktops, mobiele apparaten

Netwerkelementen

Stuur een kopie van al het netwerkverkeer naar een mirror port

verscheidene netwerkonderdelen verscheidene netwerkonderdelen

Netwerk probe

Ontleent meta-data uit het netwerkverkeer en stuurt het naar het NTSA-apparaat

netwerkverkeer

Bitdefender GravityZone

Scant de getroffen endpoints en blokkeert de opkomende dreigingen via opschoning of quarantaine

Gravityzone stack voor de bescherming van alle apparaten Gravityzone stack voor de bescherming van alle apparaten

NTSA Appliance

Past ML en Behavioral Analytics toe met inzichten uit Bitdefender Threat Intelligence om in realtime geavanceerde dreigingen te detecteren

beveiligingsanalyses van netwerkverkeer

Security analist

Krijg een real-time beeld van de lopende incidenten en los effectief security alerts op.

beveilig uw professionele apparaten

Vergelijking oplossingen Detectie en Respons

* Ga naar de webpagina Managed Detection and Response voor meer details

Ga voor een gedetailleerde vergelijking naar de vergelijkingspagina.

Bronnen

Vorige Volgende

Symantec™ aan het vervangen?

Maak de juiste keuze.

Hebt u nog vragen?

Hebt u advies nodig om te beslissen welke oplossing voor u de juiste is? Het Bitdefender Sales Team staat voor u klaar.

Ondersteuning krijgen