BITDEFENDER SANDBOX ANALYZER ON-PREMISES

Geautomatiseerde indiening. Met AI versterkte detectie. Geïntegreerde reactie

Beveiligingstechnologie van Sandbox

Met AI versterkte sandbox van de volgende generatie met geavanceerde detectie, rapportering & aanvalzichtbaarheid.

Bitdefender Sandbox Analyzer is een beveiligingsoplossing die de positie van de organisatie verstevigt tegen geavanceerde of doelgerichte aanvallen via geavanceerde detectie en rapportage van ongrijpbare en hardnekkige dreigingen die uw netwerk proberen binnen te dringen.

De oplossing wordt geleverd als een virtueel apparaat on-premises, dat onmiddellijk in uw bestaande beveiligingsarchitectuur kan worden geïntegreerd of kan worden gecombineerd met bijkomende Bitdefender-beveiligingslagen. Daarnaast kan er eveneens moeiteloos worden geschaald naarmate uw infrastructuur evolueert. lees minder
meer lezen


De oplossing wordt geleverd als een virtueel apparaat on-premises, dat onmiddellijk in uw bestaande beveiligingsarchitectuur kan worden geïntegreerd of kan worden gecombineerd met bijkomende Bitdefender-beveiligingslagen. Daarnaast kan er eveneens moeiteloos worden geschaald naarmate uw infrastructuur evolueert.

Kenmerken en voordelen

Versterkt met AI, gedragsanalyse en threat intelligence

Bitdefender Sandbox Analyzer On-Premises is een next-gen sandbox-oplossing met de allernieuwste machine learning, neurale netwerken en gedragsanalytics om geavanceerde dreigingen in te perken.

Gebouwd en geperfectioneerd in huis

In plaats van technologieën van derde partijen, die na een tijd verouderd zijn of niet verder ontwikkeld worden, te implementeren, is Bitdefender Sandbox Analyzer On-Premises volledig gebaseerd op eigen Bitdefender-technologieën en maakt het gebruik van Bitdefender Advanced Threat Intelligence

Verticale en horizontale schaalbaarheid

Bitdefender Sandbox Analyzer, die functioneert als een virtueel apparaat, kan gemakkelijk opschalen om een groter wordende stroom gegevens te ondersteunen die gedragen kan worden door de toegewezen hardware host. Virtueel onbeperkte schaalbaarheid kan bereikt worden door het aantal sandbox-instanties te vergroten, terwijl een gecentraliseerd beheer van het volledige sandbox-netwerk behouden blijft onder één enkele console (GravityZone).

Integreert met de beveiligingsarchitectuur ter plaatse

De sandbox on-premises integreert van nature met GravityZone en zorgt via API’s voor een brede integratie met beveiligingsoplossingen van derden. De integratie in de beveiligingsarchitectuur automatiseert niet enkel de bestandindiening, maar maakt ook een autonome reactie mogelijk in het geval er dreigingen gedetecteerd worden.

Gedetailleerde visualisatie- & rapporteringstools

Bitdefender Sandbox Analyzer werkt met een uitzonderlijk uitgebreide en elegante visualisering die van elke detectie en de onderliggende context ervan een volledig overzicht biedt. Het kan het dreigingsgedrag nagaan en een tijdslijnweergave bieden van de veranderingen die het aan het systeem probeert door te voeren, alsook boomstructuren en zelfs een screenshot van het bericht of de fout die de gebruiker ziet als het systeem geïnfecteerd is - zoals het losgeldbericht.

Uitgebreide ondersteuning voor bestanden & aanpasbare doorvoer

Bitdefender breidt het gamma bestanden dat ondersteund wordt door de sandbox uit, om de oplossing efficiënt te maken tegen een uitgebreide reeks aanvalsvectoren, met inbegrip van kwaadwillige apps, documenten, archieven, e-mails en scripts.

Automatische inhoudselectie en indiening van bestanden

De oplossing integreert een mechanisme dat verdachte bestanden aanduidt en overbodige scanning elimineert, zodat enkel ongekende, relevante bestanden onderworpen worden aan analyse. Het automatisch indienen van bestanden wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde netwerksensors en ICAP-protocolondersteuning, en via de integratie met GravityZone: automatische indiening vanuit de endpoint agent of vanuit de centrale quarantaine.

Gepersonaliseerde VM-beeldondersteuning om levensechte configuraties te repliceren

Ondersteuning via meerdere golden images stelt beheerders in staat verschillende configuraties op de sandbox-instanties te emuleren, van productie tot executive golden image-configuraties, waardoor kan worden verzekerd dat alle aanvallen die zich op uw specifieke configuraties of toepassingen kunnen manifesteren op voorhand worden gedetecteerd.

Wilt u meer weten?

INFORMATIEBLAD DOWNLOADEN

Architectuur

Sandbox Analyzer On-Premises Datasheet

Specs

Specifieke bare-metal serverhost

Specifieke bare-metal serverhost met x86 CPU architectuur (van om het even welke hardwarefabrikant) met VMware ESXi hypervisor

Minimum 2 NIC's nodig per host

Minimum 2 NIC's nodig per host (een voor beheer en een voor het detonatienetwerk):
- De netwerken die met de 2 NIC's overeenkomen, moeten van elkaar worden geïsoleerd
- Het detonatienetwerk moet een internetverbinding hebben

Wilt u de
Sandbox Analyzer gebruiken,
neem dan hier een snelle start:

VRAAG EEN DEMO

Hebt u nog vragen?

Hebt u advies nodig om te beslissen welke oplossing voor u de juiste is? Het Bitdefender Sales Team staat voor u klaar.

Ondersteuning krijgen