De dienst 'Managed Endpoint Detection and Response'

Breid uw beveiligingscapaciteiten onmiddellijk uit en bescherm uw netwerk

Managed Endpoint Detection and Response Service (MEDR)

ONTHUL EN BLOKKEER ONGRIJPBARE DREIGINGEN OP EEN FLEXIBELE EN PRECIEZE MANIER

De Bitdefender GravityZone Managed Endpoint Detection and Response Service (MEDR) is een dienst die meldingen van dreigingen opvolgt en intrusies en schadelijke activiteiten detecteert die anders misschien niet zouden worden opgemerkt. De dienst wordt bezet door een eliteteam van Bitdefender Labs-beveiligingsspecialisten en is een aanvulling op het EDR-vermogen van GravityZone Ultra om omgevingen 24 uur per dag te monitoren, op zoek naar sluwe en vernielende malware. Klanten worden onmiddellijk op de hoogte gebracht en krijgen eveneens waar nodig aanbevelingen. De dienst omvat beheerde detectie van dreigingen, automatische notificaties en analyse van waarschuwingen.

Bitdefender MEDR stelt zakelijke klanten met beperkte middelen en technische competenties in staat hun complexe, heterogene omgevingen nauwkeurig te beschermen en doeltreffend te reageren op cyberdreigingen die voortdurend in ontwikkeling zijn.
meer lezenlees minder

Ondernemingen in staat stellen hun complexe infrastructuren te beschermen tegen de voortdurende evoluerende cyberdreigingen, met een minimum aan middelen.

Kenmerken en voordelen

Kenmerken en voordelen van MEDR

Monitoring potential attacks

Uw Bitdefender GravityZone Ultra-installatie wordt 24 uur per dag opgevolgd aan de hand van geïntegreerde EDR-capaciteiten.

Notificatie van mogelijke aanvallen

Bitdefender-diensten brengen u op de hoogte wanneer uw GravityZone Ultra-omgeving een mogelijke inbreuk genereert. U krijgt de melding dat Bitdefender Labs een onderzoek is gestart. Het resultaat van dat onderzoek zal de aard van het schadelijke incident valideren en aanraden wat er vervolgens dient te gebeuren.

Toetsing en validering aangevraagd door de gebruiker

U kunt om het even wanneer bijkomende vragen stellen over een incident dat u in GravityZone Ultra ontdekt en verzoeken dat het verder wordt onderzocht. Het resultaat van dat onderzoek zal de aard van het schadelijke incident valideren, en aanraden wat er vervolgens dient te gebeuren.

Kwartaalverslagen

Once every three months, Bitdefender will provide a report which summarizes the activity across the customer’s environment, including root cause analyses, the most common suspicious events and most targeted machines.])

Want to learn more?

INFORMATIEBLAD DOWNLOADEN

Architectuur

Managed Endpoint Detection and Response-architectuur

Eenvoudige én bruikbare EDR

GravityZone Ultra gaat verder dan klassieke EPP-functies en geeft beveiligingsanalisten en incident response teams de nodige tools voor triage en onderzoek van verdachte activiteiten en om adequaat te kunnen reageren op geavanceerde dreigingen:

MDR Security
Managed EDR

Bronnen

Informatieblad GravityZone MEDR-dienst

Neem contact op als u meer wilt weten over de dienst Managed Endpoint Detection and Response.

Neem contact op

We zijn er voor u

Per telefoon, web, chat of e-mail staat ons gespecialiseerde support team klaar
om u te helpen met de installatie, de uitrol en andere
vragen die u mogelijk hebt.

Ondersteuning krijgen