logo

Enterprise Professional Services & Consulting

Topexpertise tot uw dienst

  • Topprestaties en maximale beveiliging voor uw organisatie
  • Tijdsbesparende en efficiënte implementatie van de beveiligingsoplossing
  • Snel rendement op uw investering voor de beveiligingsoplossing

NEEM NU CONTACT MET ONS OP om een offerte aan te vragen

0374 303031

Topexpertise tot uw dienst

Een ervaren team van ingenieurs voor beveiligingsoplossingen en malware-onerzoekers staat steeds klaar om in te spelen op uw behoeften. Bitdefender-experts staan klaar om de bescherming van uw IT-apparatuur te garanderen dankzij de meest geschikte oplossingenarchitectuur voor beveiliging. Uw organisatie zal kunnen genieten van het hoogste niveau van bescherming en prestaties.


Experts van Bitdefender zijn voorbereid om IT-apparatuur te beschermen door de meest geschikte architecturen voor beveiligingsoplossingen te bieden. Het resultaat zal een uiterst hoge bescherming en topprestaties zijn.

Neem vandaag contact met ons op om een offerte aan te vragen via sales@bitdefender.ro or 0374 303031.

Plan & Ontwerp

De experts van Bitdefender zullen met u samenwerken om de meest geschikte architectuur te identificeren om een uitstekende gevirtualiseerde beveiligingsomgeving voor GravityZone te implementeren en bedienen.

Onze ingenieurs, die gespecialiseerd zijn in beveiligingsoplossingen, zullen u helpen om het huidige systeem van uw organisatie te beoordelen, rekening houdend met uw behoeften op het vlak van personeel, processen en technologie. Cruciale resultaten zijn onder andere een samenvatting van de huidige beveiligingsstatus van het systeem, vereisten voor het hosten van de beveiligingsoplossing, essentiële aanbevelingen om een optimale schaalbare prestatie te bieden met een minimaal risico, een installatieplan en een systeemarchitectuurmodel.

Installatie & Configuratie

Na de plannings- en ontwerpfase installeren en configureren onze experts het Bitdefendersysteem, zodat het een optimale respons biedt op de strenge vereisten van uw bedrijfstoepassingen. De ingenieurs van Bitdefender zullen hun uitgebreide ervaring met virtualisatieprojecten aanwenden om het virtualisatieplatform op zo'n manier te implementeren die perfect aangepast is aan de behoeften van uw organisatie.

Productopleidingen ter plaatse

Opleidingen ter plaatse zorgen ervoor dat uw personeel persoonlijk wordt opgeleid en praktische ervaring opdoet, afgestemd op de vereisten van zijn rol in het beheer van het beveiligingssysteem.

Op die manier zal het beveiligingspersoneel klaar zijn om een doeltreffende reactie te bieden op dreigingen op de integriteit van het systeem.

Controle van productstatus

Specialisten van Bitdefender controleren of de geïnstalleerde GravityZone-omgeving aan de verwachtingen voor de prestaties voldoet, op basis van de door Bitdefender aanbevolen best practices.

Productupgrade

De momenteel geïnstalleerde versie van GravityZone wordt geanalyseerd en vervolgens wordt een upgrade naar de nieuwste versie van GravityZone uitgevoerd. Bij de upgrade wordt rekening gehouden met de softwarevereisten, er wordt een analyse gemaakt van de risico's van de software-upgrade en de mogelijke impact op uw netwerk, en u krijgt aanbevelingen voor de beste manier om in uw behoeften te voorzien.

“Ik heb nog nooit een provider gezien die zijn diensten zo afstemt op zijn klanten” Mike Turbutt, Dotter AWS

Deze services zijn momenteel alleen leverbaar in de Verenigde Staten.