logo

Enterprise Professional Services & Consulting

Topexpertise tot uw dienst

  • Topprestaties en maximale beveiliging voor uw organisatie
  • Tijdsbesparende en efficiënte implementatie van de GravityZone-beveiligingsoplossing
  • Snel rendement van investeringen

Topexpertise tot uw dienst

Een ervaren team van ingenieurs voor beveiligingsoplossingen staat altijd klaar om aan uw wensen te beantwoorden. Bitdefender-experten staan klaar om de beste GravityZone-oplossing te voorzien die het beste past bij uw organisatie, en zorgen ervoor dat uw organisatie geniet van het hoogste niveau wat betreft bescherming en performantie.


Neem vandaag contact met ons op om een offerte aan te vragen via sales@bitdefender.ro.

Plan & Ontwerp

De dienst Plan & Design is bedoeld voor klanten die een goed gedefinieerde Infrastructuur hebben, maar niet voldoende bronnen, ervaring of expertise in huis hebben om gedetailleerde designspecificaties te ontwikkelen die klaar zijn voor productie.

Optimaliseer uw omgeving en ga voor een professioneel ontwikkelde architectuur, die garant staat voor snelheid en performantie. De Bitdefender-experten helpen u de meest geschikte architectuur te identificeren om een beveiligde, gevirtualiseerde GravityZone-omgeving te implementeren en te gebruiken.

Installatie & Configuratie

De dienst Bitdefender Deployment is ideaal voor klanten die het Plan- en Designproces hebben doorlopen en kunnen gedurende de hele implementatie genieten van de begeleiding van deskundigen, voor een vlot en zorgeloos installatieproces.

Bitdefender-experten installeren en configureren de Bitdefender-oplossing zodat deze optimaal reageert op de vereisten van uw business-toepassingen.

Productopleidingen

Productopleidingen leveren persoonlijke coaching en zorgen ervoor dat uw personeel de nodige praktische ervaring heeft, afgestemd op de functievereisten voor het beheer van het beveiligingssysteem.

Ons trainingsprogramma geeft uw beveiligingspersoneel de nodige vaardigheden en kennis om te kunnen reageren op cyberbedreigingen voor de integriteit en beveiliging van uw systeem, die tijdens de normale werking kunnen optreden.

Controle van productstatus

Bitdefender-experten zorgen ervoor dat de GravityZone-omgeving topprestaties biedt, zodat u zich meer kunt concentreren op uw zaak, en minder op het onderhoud van uw beveiligingsoplossing.

Productupdate

(Enkel beschikbaar voor installaties ter plaatse)

Deze dienst, beschikbaar op aanvraag, wordt aanbevolen voor gebruikers met ingewikkelde uitrolsystemen die een belangrijke update nodig hebben van uw beveiligingsoplossing, in een gevoelige tijdsperiode en omgeving.

Product Upgrade helpt u bij de vlotte upgrade naar de nieuwste versie van Gravityzone, voor de beste beveiliging en performantie van de uitgerolde beveiligingsproducten, zodat uw zaak steeds de bovenhand heeft over alle beveiligingsuitdagingen.

Ik heb nog nooit een provider gezien die zijn diensten zo afstemt op zijn klanten Mike Turbutt, Dotter
We hebben met veel genoegen geconstateerd dat Bitdefender GravityZone de door ons gewenste beveiligingsoplossing kon leveren v met de bijbehorende beheerfuncties. Bovendien verliep de implementatie op rolletjes dankzij de responsiviteit van hun supportteam. Brian Alexander, Senior Cloud and Virtualization Architect for Mentor Graphics